Според мен има нужда и от такава тема , затова я откривам с едно питане.
Тъй като нямам толкова добри познания по немски , за да преведа всичко написано на тази табелка във вагон серия 45 , някой може ли да ми обясни какво е значението на човека , оцветен в червено и синият облак , изсипващ дъжд , единствено и само върху него.
Тъй като нямам толкова добри познания по немски , за да преведа всичко написано на тази табелка във вагон серия 45 , някой може ли да ми обясни какво е значението на човека , оцветен в червено и синият облак , изсипващ дъжд , единствено и само върху него.

Аз поназнайвам немски, става въпрос наистина за карти за пътуване, така като гледам картинката мисля, че предлагат намаление, а този червения човек с облака над него мисля, че чрез облака искат да подчертаят, че той ще плаща за билет (в смисъл,че с картата се пътува по-изгодно, а той не си е купил и все едно е прецакан). 

Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 2:20 pm, променено общо 1 път.

Доста голям брой вагони серия 74 са вкарани в халетата на Вагонно-ремонтния завод в Септември. Пак там с пълна сила тече и пребоядисването и слагането на надписи по новите спални вагони.Забелязва се и предстоящ ремонт да няколко бройки от старите спални вагони.Също някои 74-ки, които чакат за ремонт ще бъдат оправени и пуснати в движение.Тяхната бройка не я знам

Администратор

Администратор
Един е вагона. Млатеше по Монтана, после на 7630/7631 и огледалната 4612/4613. Едно време бяха две композиции, които се въртяха - едната за Лом, другата за Русе. Сега вагона май е изолация в Нд. Като купета си е стандартна 50-ка, но с това коридорче.bdz46 написа:Само един такъв ли е?
То всъщност е снимано точно по 7-ма линия.

Администратор
Информация
Модератори