Да.bobara_e_tuk написа:44-ката дряновска ли е

не само "Чайка" не забравяйте "Родопито"desiro_94 написа:То ако става за въпрос и "Чайка"-та не трябва сега да е до 100 км/ч, ама няма кой да се сети, за съжаление...VESO написа:И заради 3-тия вагон е до 100 км/ч.
Мерсиdesiro_94 написа:Ето това е състава на "Диана" към този момент.svd90 написа:Някой може ли да напише състава на Дианата
такива грешки постоянно стават, на мен ми се е случвало да се возя в второкласна 50-ка и влизат в купето и ме питат да не би случайно да е първа класаVESO написа:И да се блъскат , тя побира само 65 души.Даже се е случвало да седя в такъв вагон , а хора да питат дали това не е първа класа.
А също и 8636/8637 и 460/461.bobara_e_tuk написа:не само "Чайка" не забравяйте "Родопито"desiro_94 написа:То ако става за въпрос и "Чайка"-та не трябва сега да е до 100 км/ч, ама няма кой да се сети, за съжаление...VESO написа:И заради 3-тия вагон е до 100 км/ч.
Ванчо , този "кокошарник" не е ли само в направление București Nord - Димитровград? Или и за София са пуснали? В миналото разписание румънските спални вагони (без този седящия) в участъка Русе - Горна бяха два - един за Турция , който заминаваше към Ст.Загора , Димитровград и Свиленград и един за Гърция към София и Кулата.После втория го бяха спрели.Vancho написа:За 460/461 си спомням някой спомена, че бил ограничен, щото на другите администрации вагоните били много тежкиТо в момента вози един кокошарник румънски, който надали е като руските сандъци