То в България всеки ден е ден на самоубийците .Горивата ни на цени като в Австрия ,тока ни на цени като в Германия ,храната също ,за алкохола и цигарите да не говоря .Само заплатите ни са като в Сомалия.Аз този месец взех със 150 лева по малка заплата ,без никой от началниците ми да ми даде конкретно обяснение.Сериозно обмислям варианта да си изкарам разрешително за огнестрелно оръжие и собсвеноръчно да се изгърмя в главата 

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Днес поморийския влак по посока Владимир Павлов закъса до стадиона
Начело бяха две 55-ци ,след тях 15 вагона пълни с въглища и на опашката още една 55-ца.Сефте виждам влак с 3 работещи локомотива.Влака мина през прелеза с около 5км/ч ,подмина прелеза с около 20 метра и спря (не можа да качи баира
)След около 15-20 минути засякох същия влак на прелеза до "Елкабел",бяха отново двете машини отпред ,но след тях имаше само 5-6 вагона
Съмнява ме ,че не са могли да качат баира ,откачили са 5 вагона и после сигурно са отишли да вземат другите 10 и треттия локомотив.Нека някой по осведомен от Бургас да даде по-конкретна информация за тази "издънка" 

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

plastikat написа:То в България всеки ден е ден на самоубийците .Горивата ни на цени като в Австрия ,тока ни на цени като в Германия ,храната също ,за алкохола и цигарите да не говоря .Само заплатите ни са като в Сомалия.Аз този месец взех със 150 лева по малка заплата ,без никой от началниците ми да ми даде конкретно обяснение.Сериозно обмислям варианта да си изкарам разрешително за огнестрелно оръжие и собсвеноръчно да се изгърмя в главата
Недей

Малко информация от днес:
БВЗР 2611 начело с 44 138
БВ 3621 начело с 46 238
КПВ 50260 начело с 46 242
Към състава на ПВ 10121 бяха добавени две запечатани септемврийски 44-ки със следните номера
6152 20-44 003-1 и 6152 20-44 005-6.
За това днес "Бургас уикенд" е с купейни вагони. Бяха го изнесли рано и успях да видя първите три вагона, които бяха купейни, но последните вагони не успях да ги видя.
БВЗР 2611 начело с 44 138
БВ 3621 начело с 46 238
КПВ 50260 начело с 46 242
Към състава на ПВ 10121 бяха добавени две запечатани септемврийски 44-ки със следните номера

За това днес "Бургас уикенд" е с купейни вагони. Бяха го изнесли рано и успях да видя първите три вагона, които бяха купейни, но последните вагони не успях да ги видя.

Модератор
Ето това е състава на "Диана" към този момент.svd90 написа:Някой може ли да напише състава на Дианата

ебаси и състава маи съвсем я оплескаха с вагонитеdesiro_94 написа:Ето това е състава на "Диана" към този момент.svd90 написа:Някой може ли да напише състава на Дианата

44-ката дряновска ли е 

Информация
Модератори