Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не , престоят следва да се осъществи в гара , на която влакът спира по разписание.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ,БЪРЗИ И ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАКОВЕ В ИНТЕРВАЛ МЕЖДУ 03:00ч.И 04:00ч. ДА ОСТАНАТ В ГАРАТА В КОЯТО СЕ НАМИРАТ ИЛИ СПИРАТ В ПЪРВАТА ПОПЪТНА ГАРА И ИЗЧАКВАТ ЗАМИНАВАНЕТО СИ ПО ГРАФИК .
Първата попътна гара, не първата, в която спират по разписание.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами ако във въпросният времеви интервал , влакът минава само през спирки , къде ще спре? Предполагам в първата следваща гара?

Мнение от icobdz »

Да
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:Ами ако във въпросният времеви интервал , влакът минава само през спирки , къде ще спре? Предполагам в първата следваща гара?
Въпреки че не спира по разписание, влака все пак има разписание кога преминава през дадена гара..... тоест преди този час влака не може да има изход от гарата без разрешение на диспечер....
Не знам за какви престои на гари из полето говорите, ама тази нощ 383 престоя на Червен бряг, вместо на някоя друга попътна гара, на която не спира (Кунино или Роман). Предполагам че 8627 е чакал на Нова Загора.

Мнение от LALich »

07 написа:
VESO написа:Ами ако във въпросният времеви интервал , влакът минава само през спирки , къде ще спре? Предполагам в първата следваща гара?
Въпреки че не спира по разписание, влака все пак има разписание кога преминава през дадена гара..... тоест преди този час влака не може да има изход от гарата без разрешение на диспечер....
Освен това някъде в "Дебелата" книга пише , че "Влак който вози пътници и спира на дадена гара по разписание ,то той не МОЖЕ да пристига повече от 3 (ТРИ) минути ПРЕДИ ВРЕМЕ в дадената гара.

Мнение от Тената »

Ами да попитам когато пролета минаваме в лятното чесово време тогава кво става сигорно сички влакове се движат с един час закъснение :?:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Да , това е обичайно и на таблата в крайните гари си го пише като 60 минутно закъснение , освен , ако няма нещо непредвидено и закъснението се увеличи.Тогава помня , че 462 беше обявен в София с 90 минути , но знаех , че 60 от тях са поради смяната на времето. :wink:

Мнение от Тената »

Много ме е яд за това преставяшлиси цяла нощ да караш като умагьосан да ти истекът учите и накрая вместо да си нареме то 60минути ей така от въздоха баси ми поне да го обявът някаде за какво ства реч та поне да не си мислят хората ,че пак има прояви на некъдърничество. :x

Мнение от evrokoma »

ами какво става със самолетите кацат си кротко на някое облаче и чакат смяна на времето ли егати шантавата история който го е измислил това чакане нещо е бил сбркан още повече да оставят хората ей така насред нищото на някоя никому неизвестна гаричка българската простотия край няма :cry:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На мен ми е интересно кой е измислил тази дивотия да се чака на гара.Ами нека си пристигне влака , пък макар и с един час по - рано , какво толкова. И на бригадата във влака , и на пътниците даже ще им е приятно , че идват по - рано.
"Tenata" , прав си за другия случай с преместването на часовника с един час напред , но нищо не може да се направи срещу естествения ход на времето.В момента , в който от 3:00 стане 4:00 , вече си закъснял. :)

Мнение от minitek »

Днеска от Варна много малко инфо:
БВ8612- 46 242
БВ2612- 44 125
Направих клип при заминаването на мечока, ама не съм вкъщи и не си нося кабела! Най-вероятно утре ще стане да го кача някъде, както и снимките!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Например тази сутрин 462 престоя в Кулата докато стане време за тръгване. Кофтито, е че 8627 има 26мин на СЗ и после още час на попътна гара ...
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:На мен ми е интересно кой е измислил тази дивотия да се чака на гара.Ами нека си пристигне влака , пък макар и с един час по - рано , какво толкова. И на бригадата във влака , и на пътниците даже ще им е приятно , че идват по - рано.
"Tenata" , прав си за другия случай с преместването на часовника с един час напред , но нищо не може да се направи срещу естествения ход на времето.В момента , в който от 3:00 стане 4:00 , вече си закъснял. :)
Проблема е влака се движи по разписание, където е записано в колко часа заминава. Ако бъде пуснат по рано е тежко нарушение, трябва да се пуска специлано разписание, нови номера влакове точно за тези които се движат между 3 и 4 часа ...
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация