Въпреки че не спира по разписание, влака все пак има разписание кога преминава през дадена гара..... тоест преди този час влака не може да има изход от гарата без разрешение на диспечер....VESO написа:Ами ако във въпросният времеви интервал , влакът минава само през спирки , къде ще спре? Предполагам в първата следваща гара?

Освен това някъде в "Дебелата" книга пише , че "Влак който вози пътници и спира на дадена гара по разписание ,то той не МОЖЕ да пристига повече от 3 (ТРИ) минути ПРЕДИ ВРЕМЕ в дадената гара.07 написа:Въпреки че не спира по разписание, влака все пак има разписание кога преминава през дадена гара..... тоест преди този час влака не може да има изход от гарата без разрешение на диспечер....VESO написа:Ами ако във въпросният времеви интервал , влакът минава само през спирки , къде ще спре? Предполагам в първата следваща гара?

ами какво става със самолетите кацат си кротко на някое облаче и чакат смяна на времето ли егати шантавата история който го е измислил това чакане нещо е бил сбркан още повече да оставят хората ей така насред нищото на някоя никому неизвестна гаричка българската простотия край няма 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
На мен ми е интересно кой е измислил тази дивотия да се чака на гара.Ами нека си пристигне влака , пък макар и с един час по - рано , какво толкова. И на бригадата във влака , и на пътниците даже ще им е приятно , че идват по - рано.
"Tenata" , прав си за другия случай с преместването на часовника с един час напред , но нищо не може да се направи срещу естествения ход на времето.В момента , в който от 3:00 стане 4:00 , вече си закъснял.
"Tenata" , прав си за другия случай с преместването на часовника с един час напред , но нищо не може да се направи срещу естествения ход на времето.В момента , в който от 3:00 стане 4:00 , вече си закъснял.

Проблема е влака се движи по разписание, където е записано в колко часа заминава. Ако бъде пуснат по рано е тежко нарушение, трябва да се пуска специлано разписание, нови номера влакове точно за тези които се движат между 3 и 4 часа ...VESO написа:На мен ми е интересно кой е измислил тази дивотия да се чака на гара.Ами нека си пристигне влака , пък макар и с един час по - рано , какво толкова. И на бригадата във влака , и на пътниците даже ще им е приятно , че идват по - рано.
Информация
Модератори