Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Мен ми е интересно едно - понеже бяха обявили , че възстановяват статута на Видбол на гара с 3 приемно отправни коловоза , къде нощуват 3-те влака , които при нормалния график нощуваха на Видин - 70241 , 7621 и 7623.Все пак и 3-те са композиции , а е нужно поне един свободен коловоз за въртене на машина.Или може би на Вб нощуват само 2 композиции , а пристигащия 7620 се връща като 7623 и така на възстановената гара остават два влака за другия ден. :?

Мнение от rosko0172 »

Утре на обяд имам ходене до Видбол и после ще ви информирам,Весо.Мисля,че трите БВ+влакчето от Брусарци нощуват на трети коловоз,дори и маневра има във Видбол,една 55-ца.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ще сме ти много благодарни , ако пуснеш и снимки.Наистина това е интересна ситуация , която заслужава внимание.Ако , както казваш за композициите , събират и трите електровоза на един коловоз , една нощна гледка оттам ще е чудесна. Имам и два въпроса - автобусите средно колко време пътуват между Видбол и Видин и къде в дунавски град стоварват хората - на улицата зад гарата или спират по спирки като останалите редовни курсове от София и след това отиват на автогарата?

Мнение от rosko0172 »

Весо,ходих до Видбол и снимах,но ми е счупен лаптопа и не знам как да кача снимките,тук влизам през тела.Автобусити тръгват от жп гара Видин,точно от задната страна на билетните каси,не спират на нито една междинна спирка и пътуват по разписание точно 15 минути.На Видбол са пуснати в експлоатация първи,втори и трети коловози.На първи беше гариран състава на 7620/7625 две 74-ки(в двата края),две смесени 43-ки(в средата) и две второкласни 43-ки.На втори коловоз беше композиран 70103(две 33-ки и една второкласна 40-ка),електровоза го прикачиха,след като замина от трети коловоз 7623(с три второкласни и една първокласна 74-ки),вагоните бяха доста освежени и чисти и вътре и от вън.Четвърти беше свободен,на връщане минах през товарна гара Видин и там,за мое учудване видях,че контактната мрежа,в района на същата гара е свалена,снимал съм. Темата не знам,за тук ли е,ако админа прецени нека я преместе,където трябва.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация