Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Привет и от мен. Интересен човек наистина. :)

Мнение от desiroml »

Здравейте! Аз съм Сергей(23) от София. Студент в Биологически факултет на СУ. Интересът ми към железниците е свързан най-вече с екологосъобразността на този транспорт.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Поздравления за избора! Железопътният транспорт наистина се е доказал като най-екологичният! 8)

Мнение от БДЖ »

Добре дошъл ! Ето, че не съм единственият, учащ Биология...успех !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

БДЖ написа:Добре дошъл ! Ето, че не съм единственият, учащ Биология...успех !
Естествено, че не си единственият. Всеки иска или не иска учи Биология, а от 8 клас е в пълното си наименование - Биология и здравно образование. Човек трябва да си познава тялото, болестите и т.н. и иска или не трябва да знае Биологията, все пак тя е една от най-бързо развиващите се науки в края на 20 век, все още се развива и напредва значително и определено има огромно бъдеще и то не само в нея, ами и в прилежащите й подраздели като молекулярна биология и т.н.
Спираме до тук с отклонението. :D
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Привет на всички.
Казвам се Ангел Ангелов, на почти 17 години съм. Роден съм в София на 20.10.1992. Запален съм по железниците от малък и най-вече от баща ми. Той също работи като машинист в локомотивно депо София.
Първото ми качване на локомотив е било като съм бил на 4 години.
Последното беше вчера 8) .
Слушам почти всякакъв вид музика (без чалга :( )
Много се радвам че има такива хора като вас, на които железниците не са просто евтино средство за придвижване, а нещо повече от това.
За контакти skype: no_alone
GSM: 0886003880 (БДЖ група М-тел)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

=D> =D> =D>
Глобален модератор
Глобален модератор
Благодаря ти Весо!, но някакси неприятно ми извимаш функцията, (на борещ се със анонимноста)... :wink: :lol: В този раздел!, :cry:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Няма проблем , следващият път ти "пляскаш". :D
Аз го направих защото помня едно твое изречение: "Анонимността не води до нищо добро."
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

VESO написа:Няма проблем , следващият път ти "пляскаш". :D
Аз го направих защото помня едно твое изречение: "Анонимността не води до нищо добро."
И наистина анонимността не води до нищо добро :)
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Видяхме вече в другия форум какво представлява една "чакалня". :evil:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Поздравления и от мен към новият ни колега.
Обратна връзка:

Мнение от ARGENTINKA »

Здравейте. Казвам се Виктория, от Пловдив съм , но уча в София в УНСС- Икономика на търговията. На 20 години съм, интересувам се най-вече от футбол, а интересът ми към локомотиви, влакове и БДЖ като цяло идва от баща ми и майка ми, който от 30 години вече са служители на компанията(кондуктор и главна касиерка) и откакто се помня се возя по влакове и горещо се интересувам от това, което се случва.
Като цяло пътувам постоянно с влакове. Ходя постоянно по мачове на ЦСКА :) слушам всякаква музика и гледам тарантула на име Калин. Това е горе-долу. Лека- полека ще опознавам форума ;)
ЧиърЗ с БиърЗ

Мнение от kgeorgiev »

Здравейте и от мен. Казвам се Красимир Георгиев от Русе. Работя в Държавен Фонд "Земеделие" като експерт. Железницата ми е като хоби. чета всичкокоето е свързано с железниците. В миналото това което е направено от тогавашните държавници били добри или лоши се руши от днешните държавници. И все пак нещо се прави. Не всичко върви към разруха.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.

Мнение от bobi124 »

Здравехйте, казвам се Богдан Гиздов, на 23 години в момента, родом от Плевен и израснал в София. Завършил съм средно общо в СОУ "Стоян Заимов" - Плевен. Сменил съм няколко професии до момента, бях сервизен техник в фирма за компютри, оператор на телефонни кабинки, в момента съм оператор на машина (всъщност са две машини) за газово и плазмено рязане към ХЕМ АД Плевен. Интересите са ми ... хъмм разностранни - компютри и интернет, електроника, транспорт - от всичко по малко. Влечението към железницата при мене дойде както при доста хора от вас предполагам - като малък (на 7-8 годинки) ходех на гара Плевен да гледам влаковете. Понастоящем цъкам МСТС и чета двата форума за да си обогатя знанията. Още не съм снимал локомотиви, имам само няколко снимки на тролеи в Плевен, но и за това си има време съвсем скоро смятам да нападна междугарието Ясен - Плевен Запад. Еми това е за мене, ако на някой му трябвам скайпа е bobi_124 само дето рядко се вясвам в него.
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация