ами не важат защото като се напълни влака и по другите гари не трябва да дават запазени местаVESO написа:Добре де , тези кондуктори луди ли са да карат хората да се прехвърлят на "Родопи" , който е само до Пловдив.За какво да не важат билетите за "Сл.бряг" , тъй като и двата влака са една категория и нито един от тях не е календарен?
Добре , но те нямат никаква връзка.По другите гари не знаят колко души има в Уикенда и ще продължават да дават билети за "Сл.бряг" както си му е реда.Схемите за места на двата влака са различни.
А колкото до хората , които са се прехвърлили от влака , който е закъсал - техните места не важат в другия влак и ще трябва да сядат където намерят.Но ако на някоя гара се качат пътници с билети за местата , на които са седнали , те ще трябва да ги освободят.
А колкото до хората , които са се прехвърлили от влака , който е закъсал - техните места не важат в другия влак и ще трябва да сядат където намерят.Но ако на някоя гара се качат пътници с билети за местата , на които са седнали , те ще трябва да ги освободят.

да така е и става мешания.вчера на чаиката даваха билети без места защото нямаше.закачиха още един вагон които пристигна с бърз влак от септември и започна мъката за ревизорите защото бяха заключени вратите с секретни ключалки и нямаше ключове.в краина сметка закъсняхме и счупиха ключалките.вратите заработиха точно до подуене и там пак отказаха

gonzo8611 написа:Eвала на машиниста, че ми каза за повредата още преди влака да спре, за да не дадем изход и после да късаме помощен бутон.
Абе Гонзо да те питам нещо, защо в Ямбол приемат влакове на 1-ви коловоз когато няма среща, а не на 2-ри (главния ) не, че нещо но така се закаснява с расписанието на влака. Аз много пати тъка съм закаснявал със Рудопи на Ямбол точно поради тази причина.
Хаха ти не си първия който пита и мен и дежурните на Ямбол. Цялата работа е по нареждане " от горе" още когато се прави графика и план ||-24, влаковете са дадени на 1-ви к-з. Целта е да се обслужи инвалидния вагон. За 8611/8614 съм по-съгласен - той поне вози такъв. Но за "Родопито" - пълна мъгла... Даже е имало случаи когато диспечера дава заповед за приемане на някой влак на правата, за да може да избие закъснение и да си направи срещите по план.
gonzo8611 написа:Хаха ти не си първия който пита и мен и дежурните на Ямбол. Цялата работа е по нареждане " от горе" още когато се прави графика и план ||-24, влаковете са дадени на 1-ви к-з. Целта е да се обслужи инвалидния вагон. За 8611/8614 съм по-съгласен - той поне вози такъв. Но за "Родопито" - пълна мъгла... Даже е имало случаи когато диспечера дава заповед за приемане на някой влак на правата, за да може да избие закъснение и да си направи срещите по план.
Мерси за инфото, но не само експресите а и бързите влакове, дето е много шибано... като вида насран влак се едно си гледам чарвата.....а още повече пък да карам насран влак........
Информация
Модератори