Мнение от 46 242 »

Тоя път ще ударят рекорда с викенда! Давам му +180 на София :lol:

Мнение от Bdz_fan_site »

+140 за мен. :lol: :lol:
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от desiro_94 »

Bdz_fan_site написа:+140 за мен. :lol: :lol:
Ехо, това да не е тото? Колкото толкова, важното е да го скъсят колкото се може повече това закъснение. :arrow:

Мнение от gonzo8611 »

Днес аз бях рък. движение 2-ро лице в Ямбол. Почти всички пътници се прехвърлиха на 8614 , 4-5 човека на 8632 и влака замина +123' и с 4-5 човека в него. :(
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Добре де , тези кондуктори луди ли са да карат хората да се прехвърлят на "Родопи" , който е само до Пловдив.За какво да не важат билетите за "Сл.бряг" , тъй като и двата влака са една категория и нито един от тях не е календарен?

Мнение от 45-170 »

VESO написа:Вагоните на "Варна Уикенд" са прикачени на "Златни пясъци".Би трябвало 2610 също днес да е с увеличен състав.
на Курило го срещнах 2610 имаше на опашката един вагон само от уикенда

Мнение от 45-170 »

VESO написа:Добре де , тези кондуктори луди ли са да карат хората да се прехвърлят на "Родопи" , който е само до Пловдив.За какво да не важат билетите за "Сл.бряг" , тъй като и двата влака са една категория и нито един от тях не е календарен?
ами не важат защото като се напълни влака и по другите гари не трябва да дават запазени места
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Добре , но те нямат никаква връзка.По другите гари не знаят колко души има в Уикенда и ще продължават да дават билети за "Сл.бряг" както си му е реда.Схемите за места на двата влака са различни.
А колкото до хората , които са се прехвърлили от влака , който е закъсал - техните места не важат в другия влак и ще трябва да сядат където намерят.Но ако на някоя гара се качат пътници с билети за местата , на които са седнали , те ще трябва да ги освободят.

Мнение от 45-170 »

да така е и става мешания.вчера на чаиката даваха билети без места защото нямаше.закачиха още един вагон които пристигна с бърз влак от септември и започна мъката за ревизорите защото бяха заключени вратите с секретни ключалки и нямаше ключове.в краина сметка закъсняхме и счупиха ключалките.вратите заработиха точно до подуене и там пак отказаха

Мнение от 44142 »

На 44098 са се стопили преходните резистори поради залепване на контакт от контакторния блок.

Мнение от gonzo8611 »

Eвала на машиниста, че ми каза за повредата още преди влака да спре, за да не дадем изход и после да късаме помощен бутон. :)

Мнение от Тената »

gonzo8611 написа:Eвала на машиниста, че ми каза за повредата още преди влака да спре, за да не дадем изход и после да късаме помощен бутон. :)

Абе Гонзо да те питам нещо, защо в Ямбол приемат влакове на 1-ви коловоз когато няма среща, а не на 2-ри (главния ) не, че нещо но така се закаснява с расписанието на влака. Аз много пати тъка съм закаснявал със Рудопи на Ямбол точно поради тази причина.

Мнение от gonzo8611 »

Хаха ти не си първия който пита и мен и дежурните на Ямбол. Цялата работа е по нареждане " от горе" още когато се прави графика и план ||-24, влаковете са дадени на 1-ви к-з. Целта е да се обслужи инвалидния вагон. За 8611/8614 съм по-съгласен - той поне вози такъв. Но за "Родопито" - пълна мъгла... Даже е имало случаи когато диспечера дава заповед за приемане на някой влак на правата, за да може да избие закъснение и да си направи срещите по план.

Мнение от Тената »

gonzo8611 написа:Хаха ти не си първия който пита и мен и дежурните на Ямбол. Цялата работа е по нареждане " от горе" още когато се прави графика и план ||-24, влаковете са дадени на 1-ви к-з. Целта е да се обслужи инвалидния вагон. За 8611/8614 съм по-съгласен - той поне вози такъв. Но за "Родопито" - пълна мъгла... Даже е имало случаи когато диспечера дава заповед за приемане на някой влак на правата, за да може да избие закъснение и да си направи срещите по план.

Мерси за инфото, но не само експресите а и бързите влакове, дето е много шибано... като вида насран влак се едно си гледам чарвата.....а още повече пък да карам насран влак........
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

За влаковете с фургони , доколкото знам - за да може по - лесно да се разтоварват обемисти пратки и колети от фургона.Нали с 8615 в Септември и Пазарджик става ето това и така се губи време.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация