Мнение от Bdz_fan_site »

Ето един откачалник,който май иска да умре.
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

въх прилоша ми като го видях това говедо :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Късметлия.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Nikss написа:Късметлия.
какъв касметлия тоя заслужава да извадиш един пистолет и да го гръмнеш безсрамника му безсрамник :oops:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Спор няма, но шансът да се измъкне в такава ситуация е много малък, та затова. :wink:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Railroader »

Колеги съфорумци, просто се върнете на страница 53 viewtopic.php?t=261&start=780 от настоящата тема за клипове, прочетете първото ми мнение от общо 3 там и всичко ще ви стане ясно. :) Тогава все още не знаех, но disell, нашият съфорумец от Варна, който тогава возеше този влак, след това ми обясни как става номера с тифона в различни тоналности. Иначе свирката на тази 43-ка наистина е интересна. :wink:
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Мнение от Dimitko94 »

От днес: БВзр "Слънчев бряг" Rбв 8614 заминава от Пловдив.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Бистро , пет 97-ци и инвалиден.А първокласният като гледам не е 74-ка , а 40-ка.
Браво за клипа!

Мнение от Railroader »

Няколко клипа, които със сигурност пусках в другия форум, но които искам да примопня отново, защото на мен самият много ми харесват, а предполагам че ще допаднат и на вас.

Спускане с велосипеди до един затворен за движение на автомобили ЖП прелез в междугарието Русе-разпределетелна - Образцов чифлик. Специален поздрав за всички байкъри, в частност за нашият съфорумец Тодор:
1. http://vbox7.com/play:4488ed0c
Много добро ускорение се прави по това надолнище, обаче пътната настилка е остаряла и е гадна, за да се засилваш прекалено много.

Под влака на същия прелез:
2. http://vbox7.com/play:6bdb4d31

Една товарачка пак от там. Спомням си, че когато залегнах във водостока, за да дебна кога влака ще изскочи от кривата, докато композицията приближаваше, от тътена и грохота имах чувството, че през гората се задава цяла танкова дивизия.
3. http://vbox7.com/play:a1e7f4bc
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Мнение от Dimitko94 »

Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

http://vbox7.com/play:c80de48b забележете след 45-тата секунда какво става, това за мен е направо безобразие :x
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Пълно безобразие.Дори имат наглостта да се снимат в купето в такива пози , а като ги хване кондуктора , се оправдават , че не са знаели , не били прочели или видели стикерите и най - важното - нямали никакви пари да си платят глобата.В последно време обаче са се изучили , сядат в последното купе на последния вагон на влака , една (или един) стои пред купето , докато другите пушат и веднага сигнализира , ако се зададе длъжностно лице.Да не казвам колко често ми се случва да се кача във вагон , а от тоалетната да се носи миризма на цигари.
Наско знае обаче как да оправя такива. :lol:

Мнение от Bdz_fan_site »

VESO написа:Пълно безобразие.Дори имат наглостта да се снимат в купето в такива пози , а като ги хване кондуктора , се оправдават , че не са знаели , не били прочели или видели стикерите и най - важното - нямали никакви пари да си платят глобата.В последно време обаче са се изучили , сядат в последното купе на последния вагон на влака , една (или един) стои пред купето , докато другите пушат и веднага сигнализира , ако се зададе длъжностно лице.Да не казвам колко често ми се случва да се кача във вагон , а от тоалетната да се носи миризма на цигари.
Като пътувах в БВ 8613,бях в последния вагон до тоалетните прав заради огромната населеност, и имаше един човек за ПО,и през 10мин идваше и ми казваше '' Ще пафна тука една,ако кондуктора дойде,ми чукни на вратата,че не ми се дават 20лв да изпуша една цигара''. Аз се хилих,но за жалост кондуктора не дойде. :D
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

в днешно време трябва да има справедливост в влаковете, пушачите са много и се крият много често в тоалетните, на 8.03.2011 хванах един пушач в тоалетната, веднага го изпортих на кондуктора, човека си плати глобата по най-бързия начин :wink:
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Bdz_fan_site написа:
VESO написа:Пълно безобразие.Дори имат наглостта да се снимат в купето в такива пози , а като ги хване кондуктора , се оправдават , че не са знаели , не били прочели или видели стикерите и най - важното - нямали никакви пари да си платят глобата.В последно време обаче са се изучили , сядат в последното купе на последния вагон на влака , една (или един) стои пред купето , докато другите пушат и веднага сигнализира , ако се зададе длъжностно лице.Да не казвам колко често ми се случва да се кача във вагон , а от тоалетната да се носи миризма на цигари.
Като пътувах в БВ 8613,бях в последния вагон до тоалетните прав заради огромната населеност, и имаше един човек за ПО,и през 10мин идваше и ми казваше '' Ще пафна тука една,ако кондуктора дойде,ми чукни на вратата,че не ми се дават 20лв да изпуша една цигара''. Аз се хилих,но за жалост кондуктора не дойде. :D
Въпреки,че си го видял и не си извикал кондуктора. :evil: Поне като си го направил не казвай тук да се излагаш.Просто нямам думи. :evil:
Пътувай с влак - спаси природата !
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация