Мнение от Vancho »

plastikat написа:Вчера и днес 3660/1 беше пак с 3 първокласни вагона.Стори ми се ,че единия беше обаче 50-ка,отдалече го видях ,но покрива му стърчеше по нависоко спрямо другите 2 вагона.Не беше 74-ка със сигурност ,затова предполагам ,че е бил 50-ка
След като МБВ 382 снощи беше с А вагон 40 та серия за Букурещ и най странното беше че си се ползаше за първа класа, нищо не може да ме учуди вече :P
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

DamianKanev написа:Ники, другия път по-близо. ;)
Другия път по-близо и като го повлече струята или го удари някоя отворена врата да ходи да му бинтоват тиквата, пък дано му налеят акъл родителите...
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от stani_46001 »

Nikss написа:
DamianKanev написа:Ники, другия път по-близо. ;)
Другия път по-близо и като го повлече струята или го удари някоя отворена врата да ходи да му бинтоват тиквата, пък дано му налеят акъл родителите...
Снимане от такава близост е много опасно. Не го практикувайте!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Кажи го на младите спотъри - ентусиасти, които си плачат за инструктаж за безопасни условия на труд! Аз когато бях на тяхната възраст и прохождах в спотърството бях особено предпазлив, а сегашните го раздават 5 за 4 - както им е кеф, без да мислят какво може да се случи в следващия момент... изобщо нямам думи. :o
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Аз веднъж без малко да отнеса един виден спотър, застанал в средата на коловоза.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Nikss написа:Кажи го на младите спотъри - ентусиасти, които си плачат за инструктаж за безопасни условия на труд! Аз когато бях на тяхната възраст и прохождах в спотърството бях особено предпазлив, а сегашните го раздават 5 за 4 - както им е кеф, без да мислят какво може да се случи в следващия момент... изобщо нямам думи. :o
прав си и аз съм в същото положение важното е предпазливи да бъдем :roll:

Мнение от desiro_94 »

Мисля, че много се отклонихме от темата. Само ще кажа последно, че който не мисли за себе си, то няма кой друг да го пази. :arrow:

Мнение от desiro_94 »

Малко информация от днес:

БВ 3621 с 46 238
КПВ 10203 с 45 189
КПВ 20220 с 44 144
КПВ 50260 с 46 205

Мнение от minitek »

Мен един път ме снимаха много близко (след Тополите) и свиря "Внимание", ама тоз продължава да седи. Минавам покрай него и му пуснах пясък- напълни му се устата сигурно. Беше голям майтап. Много бързо се махна после :lol:

Мнение от stani_46001 »

Днес видях БВ 9622 във Варна, който беше само с 3 вагона. Два първокласни, серия 40-та, ако не греша за серията и една 74-ка.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Нищо , от Каспичан ще стане с 6 вагона. :D
Помня годините , в които се движеше с 5 вагона за Варна и толкова за Бургас.После варненската група я намалиха на 4 седящи , но прикачиха бюфета от серия 55 и така влакът пак си стана с 5 вагона.Бургаската пък претърпя намаляване на 4 , след това на 3.... след години не знам колко ще останат.
Днес видях БВ 9622 във Варна, който беше само с 3 вагона. Два първокласни, серия 40-та, ако не греша за серията и една 74-ка.
Предполагам единия първокласен се е таксувал за втора класа.За Бургас е същата история "Ame"-то се води второкласен вагон.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

minitek написа:Мен един път ме снимаха много близко (след Тополите) и свиря "Внимание", ама тоз продължава да седи. Минавам покрай него и му пуснах пясък- напълни му се устата сигурно. Беше голям майтап. Много бързо се махна после :lol:
А опитвал ли си да дръпнеш металния прът за продухване на ГВР? :wink:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

С пясъка е по-ефектно.

Мнение от 46 242 »

bdz46 написа:Аз веднъж без малко да отнеса един виден спотър, застанал в средата на коловоза.
Чак па в средата на коловоза... На 1,2-1,5м от глава външна релса беше спотъра.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не ти. На теб не ти и свирнах даже.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация