Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Bdz_fan_site написа:
VESO написа:Е , при такава скорост "вълната" не е толкова силна.А правенето на такъв клип е още по - вълнуващо и опасно.
А,това не е ли,леко близо. :lol:
Ща отнесе некоя отворена врата така ;)
Да не говорим, че на машинистите са им се появили бели косми на главите в тоя момент. ;)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от nikol4yy »

Nikss написа:
Bdz_fan_site написа:
VESO написа:Е , при такава скорост "вълната" не е толкова силна.А правенето на такъв клип е още по - вълнуващо и опасно.
А,това не е ли,леко близо. :lol:
Ща отнесе некоя отворена врата така ;)
Да не говорим, че на машинистите са им се появили бели косми на главите в тоя момент. ;)
Че и отдолу написал благодаря за поздрава от машинистите :D :D :D . Те хората дали са го поздравили или да се пази ?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета. :twisted: :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не са поздравявали, а са псували.

Мнение от desiro_94 »

Nikss написа:Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета. :twisted: :D
Еми на него явно не му пука от последствията, ама нали да се направи, че може... Обаче ми е смешно, че сигнал "внимание" го подразбира за "поздрав". :lol:

Мнение от Dimitko94 »

Не са поздравявали, а са псували.

Най-вероятно, защото от къде да знаят, че снима като е толкова близо! Пък има и вероятност, нещо от влака да го закачи или удари!

Мнение от Bdz_fan_site »

desiro_94 написа:
Nikss написа:Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета. :twisted: :D
Еми на него явно не му пука от последствията, ама нали да се направи, че може... Обаче ми е смешно, че сигнал "внимание" го подразбира за "поздрав". :lol:
Абе,като гледам и ти си драснал 'Благодаря на машинистите за поздрава'.
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от plastikat »

Вчера и днес 3660/1 беше пак с 3 първокласни вагона.Стори ми се ,че единия беше обаче 50-ка,отдалече го видях ,но покрива му стърчеше по нависоко спрямо другите 2 вагона.Не беше 74-ка със сигурност ,затова предполагам ,че е бил 50-ка
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Момчета не си правете такива експерименти, нездравословно е!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Към plastikat - вагонът е бил 40-ка , каквито русенци имат в изобилие.Някои от тези вагони са малко по - високи от останалите в композицията и когато гледаш влака отдалече , си личи ясно.8613 редовно го засичам така.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

струва ми се бая опасно да се снима толкова близо, прочетете наръчник на спотъра :roll:

Мнение от desiro_94 »

Bdz_fan_site написа:
desiro_94 написа:
Абе,като гледам и ти си драснал 'Благодаря на машинистите за поздрава'.
Сега това е въпрос на гледна точка. Аз къде съм, а ти къде си? Плюс това аз не ти гледам всички клипове, че да знам, че заради теб е този сигнал "внимание", а не "поздрав". Така, че този сигнал съм го приел за поздрав, тъй като мен не ме дебнеше такава опасност!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

За каквото и да го приемате, само машиниста знае какво е имал предвид.

Мнение от 46 242 »

bobara_e_tuk написа:струва ми се бая опасно да се снима толкова близо, прочетете наръчник на спотъра :roll:
Може и още по–близо, но трябва да застанеш стабилно на краката си, да не се сурнеш към състава.
Обратна връзка:

Мнение от DamianKanev »

Ники, другия път по-близо. ;)
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация