Ща отнесе некоя отворена врата така

Да не говорим, че на машинистите са им се появили бели косми на главите в тоя момент.

Ща отнесе некоя отворена врата така
Че и отдолу написал благодаря за поздрава от машиниститеNikss написа:Ща отнесе некоя отворена врата така
Да не говорим, че на машинистите са им се появили бели косми на главите в тоя момент.
Еми на него явно не му пука от последствията, ама нали да се направи, че може... Обаче ми е смешно, че сигнал "внимание" го подразбира за "поздрав".Nikss написа:Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета.![]()
Не са поздравявали, а са псували.
Последно промяна от Dimitko94 на Нед Фев 27, 2011 7:37 pm, променено общо 1 път.
Абе,като гледам и ти си драснал 'Благодаря на машинистите за поздрава'.desiro_94 написа:Еми на него явно не му пука от последствията, ама нали да се направи, че може... Обаче ми е смешно, че сигнал "внимание" го подразбира за "поздрав".Nikss написа:Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета.![]()
Сега това е въпрос на гледна точка. Аз къде съм, а ти къде си? Плюс това аз не ти гледам всички клипове, че да знам, че заради теб е този сигнал "внимание", а не "поздрав". Така, че този сигнал съм го приел за поздрав, тъй като мен не ме дебнеше такава опасност!Bdz_fan_site написа:Абе,като гледам и ти си драснал 'Благодаря на машинистите за поздрава'.desiro_94 написа:Еми на него явно не му пука от последствията, ама нали да се направи, че може... Обаче ми е смешно, че сигнал "внимание" го подразбира за "поздрав".Nikss написа:Подали са сигнал "Внимание" да се помести, че е твърде близо... още малко ще навлезе и в строителния габарит и тогава... ше ядем кифтйета.![]()