Цените зависят от наема на вагона. Ако наистина е вярно, че се плаща по 500 лв. на курс, вижте колко пари трябва да има наемателя.
Няма нужда от нова тема , тъй като можем да съберем всичко , необходимо тук.Нека започна с видовете бюфети и ресторанти , които се движат у нас:lok45111 написа: Ами, то като е на частна фирма какво очакваш. Интересно е да се отвори една тема за този странен вагон и цените в него, ако не ти пречи направи го![]()
![]()
Що се касае до планировката на бюфета, щоме частен, собственика сам избира планировка, интериорно оборудване и други. От частните бюфети за сега първенството държат двата такива на 2611/2610. Пипнати са отвсякъде. Макар и на някои колеги да не им харесва червената дамаска, на мен вагоните ми допадат - и климатика им винаги работи, и обслужването е приятно. Е, не ги сравнявам с бистрото, но все пак говоря за бюфет, изграден ан базата на вагон 47.
Последно промяна от VESO на Съб Сеп 19, 2009 3:15 pm, променено общо 5 пъти.
Именно това казах. Ресторантите са със съвсем други прозорци и като цяло планировка, която и от вън се познава. Тези бар-вагони бяха няколко на брой. Едно време както споменах с такъв бяха 720/725, 730/731 се движеха с БЮФЕТ, 723/722 вървеше с каквото има - виждал съм бюфет, бар и ресторант дори.Labros написа:Бар-вагон е. Подобни като тоя ресторанти няма.
Последно промяна от VESO на Съб Сеп 19, 2009 3:19 pm, променено общо 1 път.