Мнение от pepino1990 »

Казвам се Петър Олегов и съм от Перник.Роден сам на 28.10.1990.Завършил съм ПТГ"Юрий Гагарин" специалност "техник по транспортна техника" или по просто автомонтьор.Интерсеувам се от транспортна техника отдавна,а от скоро и от ЖП транспорт.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Може би би било редно да се представя и аз :)

Иван съм, завърших НФСГ със специалност Предприемачество и Мениджмънт и по професия се водя Икономист-Мениджър. Занимавах се с ветрохотство активно, но престанах поради типично българските простотии, които се ширят навсякъде. За жалост още не съм си изкарал тапията за 20 брт. Занимавам се с фотография, ходя из чукарите и обожавам да пътувам с какъвто и да е релсов транспорт ;) Страст са ми БДЖ 07, 42 и изоставените лини.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Глобален модератор
Глобален модератор
Редно е да поздравим представилите се !, =D> =D> =D> В началото на темата бях писал за анонимноста!, но пък е добре да се познаваме защо знае ли човек какво ще му поднесе живота. :)
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от БДЖ »

Здравейте !
Казвам се Лъчезар Анастасов и живея в гр. Благоевград, роден съм през 1995 г. От 1 година и повече (03.10.2009) съм любител на железниците, по които се запалих най-вече от този форум. От края на миналата година се подвизавам тук с настоящия си ник БДЖ. Хобитата ми и интересите ми извънжелезниците са свързани с разработка на сайтове (най-вече на транспортна тематика), фотозаснемане на автобуси, тролейбуси, градски транспорт, също така се занимавам с изучаването на Химия и Биология, отвреме-навреме се подвизавам и като журналист от тийнейджърско радиопредаване. При желание за връзка с мен, скайпът ми е marlboro-men.bg

:)
Глобален модератор
Глобален модератор
Като поздравяваме Лъчо!, се радваме че форума се развива в правилната посока, тоест на първо място борбата с анонимноста!, а не забравяйте тя просто пречи!, :thumbleft:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Обратна връзка:

Мнение от Harpsichordist »

Казвам се Витлеем Благоев Господинов, роден сам на 12.04.1990 г. От Габрово съм, по принцип съм музикант . Слабост са ми Влаковете от малак както и да се занимажам и с Палентология(с праисторически животни). Уча музика свиря на пиано, ако някой иска да се свърже с мен тожа е скайпа ми: vitleemgospodinov
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Благодарности за представянето към новорегистриралия се участник! Като малък (в 5-ти клас) бях в музикална паралелка и ни учеха да свирим на пиано , но след това избрах хуманитарната , защото литературата ми харесваше повече.Що - годе съм свирил , но само тогава.
Самият ти nick няма буквален превод на английски , но думата "HARPSICHORD" означава клавесин , и оттам преводът на nick-ът ти е "човек , който свири на клавесин".Уцелих ли?
:D
Обратна връзка:

Мнение от Harpsichordist »

След като заварша 12 клас ще уча в Weimar клавесин дори вече имам собствен у дома.

Мнение от Labros »

Harpsichordist написа:След като заварша 12 клас ще уча в Weimar клавесин дори вече имам собствен у дома.
...който видяхме на снимка. :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Радвам се, че не съм сам от Габровския край. Сега още едно момче изразява интерес към железниците и то от Габрово.

Мнение от borislaviv »

Harpsichordist написа:Казвам се Витлеем Благоев Господинов, роден сам на 12.04.1990 г. От Габрово съм, по принцип съм музикант . Слабост са ми Влаковете от малак както и да се занимажам и с Палентология(с праисторически животни). Уча музика свиря на пиано, ако някой иска да се свърже с мен тожа е скайпа ми: vitleemgospodinov
Явно познаваш нотите, но не и правописа.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Хайде пак се започна с правописа. :(
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Между другото Витлеем е много интересно име.Мъж - българин , кръстен на родния град на Исус Христос , досега не бях срещал.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Приветствам новия участник с това, че се е представил! Така се прави!
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация