Може би би било редно да се представя и аз 
Иван съм, завърших НФСГ със специалност Предприемачество и Мениджмънт и по професия се водя Икономист-Мениджър. Занимавах се с ветрохотство активно, но престанах поради типично българските простотии, които се ширят навсякъде. За жалост още не съм си изкарал тапията за 20 брт. Занимавам се с фотография, ходя из чукарите и обожавам да пътувам с какъвто и да е релсов транспорт
Страст са ми БДЖ 07, 42 и изоставените лини.

Иван съм, завърших НФСГ със специалност Предприемачество и Мениджмънт и по професия се водя Икономист-Мениджър. Занимавах се с ветрохотство активно, но престанах поради типично българските простотии, които се ширят навсякъде. За жалост още не съм си изкарал тапията за 20 брт. Занимавам се с фотография, ходя из чукарите и обожавам да пътувам с какъвто и да е релсов транспорт

Акредитиран фотограф

Глобален модератор
Редно е да поздравим представилите се !,
В началото на темата бях писал за анонимноста!, но пък е добре да се познаваме защо знае ли човек какво ще му поднесе живота. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Здравейте !
Казвам се Лъчезар Анастасов и живея в гр. Благоевград, роден съм през 1995 г. От 1 година и повече (03.10.2009) съм любител на железниците, по които се запалих най-вече от този форум. От края на миналата година се подвизавам тук с настоящия си ник БДЖ. Хобитата ми и интересите ми извънжелезниците са свързани с разработка на сайтове (най-вече на транспортна тематика), фотозаснемане на автобуси, тролейбуси, градски транспорт, също така се занимавам с изучаването на Химия и Биология, отвреме-навреме се подвизавам и като журналист от тийнейджърско радиопредаване. При желание за връзка с мен, скайпът ми е marlboro-men.bg

Казвам се Лъчезар Анастасов и живея в гр. Благоевград, роден съм през 1995 г. От 1 година и повече (03.10.2009) съм любител на железниците, по които се запалих най-вече от този форум. От края на миналата година се подвизавам тук с настоящия си ник БДЖ. Хобитата ми и интересите ми извънжелезниците са свързани с разработка на сайтове (най-вече на транспортна тематика), фотозаснемане на автобуси, тролейбуси, градски транспорт, също така се занимавам с изучаването на Химия и Биология, отвреме-навреме се подвизавам и като журналист от тийнейджърско радиопредаване. При желание за връзка с мен, скайпът ми е marlboro-men.bg

Глобален модератор
Като поздравяваме Лъчо!, се радваме че форума се развива в правилната посока, тоест на първо място борбата с анонимноста!, а не забравяйте тя просто пречи!, 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Казвам се Витлеем Благоев Господинов, роден сам на 12.04.1990 г. От Габрово съм, по принцип съм музикант . Слабост са ми Влаковете от малак както и да се занимажам и с Палентология(с праисторически животни). Уча музика свиря на пиано, ако някой иска да се свърже с мен тожа е скайпа ми: vitleemgospodinov
Благодарности за представянето към новорегистриралия се участник! Като малък (в 5-ти клас) бях в музикална паралелка и ни учеха да свирим на пиано , но след това избрах хуманитарната , защото литературата ми харесваше повече.Що - годе съм свирил , но само тогава.
Самият ти nick няма буквален превод на английски , но думата "HARPSICHORD" означава клавесин , и оттам преводът на nick-ът ти е "човек , който свири на клавесин".Уцелих ли?

Самият ти nick няма буквален превод на английски , но думата "HARPSICHORD" означава клавесин , и оттам преводът на nick-ът ти е "човек , който свири на клавесин".Уцелих ли?

Радвам се, че не съм сам от Габровския край. Сега още едно момче изразява интерес към железниците и то от Габрово.
Явно познаваш нотите, но не и правописа.Harpsichordist написа:Казвам се Витлеем Благоев Господинов, роден сам на 12.04.1990 г. От Габрово съм, по принцип съм музикант . Слабост са ми Влаковете от малак както и да се занимажам и с Палентология(с праисторически животни). Уча музика свиря на пиано, ако някой иска да се свърже с мен тожа е скайпа ми: vitleemgospodinov

Хайде пак се започна с правописа. 

Администратор
Информация
Модератори