специално диско музиката за мен е на 1-во място

Или по-скоро хората не са знаели,че ще е със 74-ки.Очаквали са от "ония хубавите нови вагончета с контактите за лаптопа" и в следващия момент греда.Според мен надали биха повторили или потретили тази своя грешка и нека да не бъда лош пророк ,но все ми е на ума ,че в най-скоро време ще му урежат 2 вагона поне.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Съмнява ме.Надеждата умира последна , така че хората ще очакват и следващия път новите вагони.
Нито един влак , освен 44-ката на Златните не предлага контакти за зареждане на компютри.А хората , ползващи тази услуга стават все повече.За пример , снощи в 1672 , само в първите два вагона преброих над 10 души с отворени преносими компютри.
Нито един влак , освен 44-ката на Златните не предлага контакти за зареждане на компютри.А хората , ползващи тази услуга стават все повече.За пример , снощи в 1672 , само в първите два вагона преброих над 10 души с отворени преносими компютри.
http://vbox7.com/play:4c2509bd кажете си мнението
Смисъл разчекнати най-точно казано .Струва ми се,че по този начин изкривяват релсите и междурелсовото пространство се увеличава и създава предпоставки за бъдещи дерайлирания.Може и да греша ,но това е моето мение ,а и също така колоосите като се търкалят по траверсите също гаранция разбиват траверсите.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

разкекерчен-разкрачен/ разтворен
П.С това е родопска дума
П.С това е родопска дума

Умрял, но ако заради едни контакти пътниците се залъгват, че 44-ките са по-добри от 74-ките, не знам на къде отиваме... не са поискали от БДЖ, не са монтирали и в 74-ките контакти.plastikat написа:С извинение ,ама ебахти и умрелия уикенд.Докога ще е със 74-ки,докато изгони всички пътници от него ли ?
Ония новите вагончета не са толкова хубави, колкото биваха хвалени в началото... който иска контакти - у бистрото има.plastikat написа:Или по-скоро хората не са знаели,че ще е със 74-ки.Очаквали са от "ония хубавите нови вагончета с контактите за лаптопа" и в следващия момент греда.Според мен надали биха повторили или потретили тази своя грешка и нека да не бъда лош пророк ,но все ми е на ума ,че в най-скоро време ще му урежат 2 вагона поне.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори