Изключено! Той не зарязва *Варна уикенд*, за разлика от бистрото, което го изостави. Южният по-скоро ще бъде със септемврийските 44-ки + бистрото + най-много 2 купейни вагона.svd90 написа:Дали и Дряновският вагон ще бъде в композицията на Южния Уикенд
Така ли имаш впредвид.VESO написа:Или да му сложат някоя 97-ца.Няколко пъти съм засичал Уикенда така.

БДЖ НАД ВСИЧКО!
Аз не изключвам вероятноста, Южнякът да изглежда така,на някой да му напомня за 2691/2, какъв беше?
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Е , не , за Бургас 3 вагона са крайно недостатъчни.Да напомня , 8671 / 8672 генерират в пъти по - голяма населеност от 2671 / 2672 и миналата неделя се убедих в това , когато цялото отделение в бистрото бе заето и ние бяхме принудени да си отключаме купетата.В една от 74-ките в почти всички купета имаше по 8 души - максималния брой пътници.
Аз причините за избора на хората между 8672 и 8614 ги бях изложил някъде - "Сл.бряг" пристига по - късно в София , спира на повече гари , което е свързано с притеснение няма ли някой да се настани до теб или да ти вземе мястото , когато отидеш до тоалетна например , а освен това е и календарен и билетите за него са скъпи за доста хора.
Но да почакаме да видим в петък как ще изглеждат двата влака.
Но да почакаме да видим в петък как ще изглеждат двата влака.

интересно, имаш ли снимка?desiro_94 написа:Малко информация от днес:
БВ 8615 с 44 094

просто ми е интересно да видя старозагорска машина на 8615 или на 8610 

ако утре 44.094 бъде на БВ 8610 моля да я снимате 

Информация
Модератори