Мнение от Labros »

Попринцип съм на линия,но в дните 2 и 3 февруари съм зает.Падат се събота и неделя- точно първия уикенд след 31 януари... :( Ако тия дати не съвпаднат- и аз съм в отбора!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

За мен не е все още 100% сигурно,че ще дойда,но ще гледам да дойда.Все пак има още 2 седмици и нещо.Според мен ще е най-добре да се съберем на 3-ти февруари.Знаете защо.Ако дойда ще ви чакам в Мездра и ако баща ми е на работа и ще си ходите по-късно може и аз до по-късно да остана.Но ако почива евентуално ще си ходя с 2613.

Мнение от rexkos »

Никс е прав! Наистина ще е по-добре на 3 февруари, защото на 2-ри не е много удачен момент да се събираме. Да не вземe някой да ни помисли за.... :twisted: :lol:
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

2ри февруари е ден на момчето, а не на педерасите както от известно време се мъчат да го направят.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Идеята за такава форумна среща е прекарсна! Ще направя всичко възможно да бъда там на една от тези дати! Мисля си, че и Тошко Пламенов ще се присъедини към нас! :wink:
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Ако всичко е наред, ние с Тошко можем да се придвижим до ГО с добрия стар "Хебър", оттам прикачване на "Синия Дунав" и пристигане в Мездра в 11:20. ЗА връщането може да се ползва "огледалния" вариант :wink: : :arrow: БВ 4613 + БВ 4640.

П.С. Между другото как намирате едно предложение за среща в Пуевен да ге? :D :D :D

Мнение от rexkos »

pavkata_zaraboy86 написа: П.С. Между другото как намирате едно предложение за среща в Пуевен да ге? :D :D :D
Идеята е много добра, но за съжаление не на всички пловдивчани може да се окаже удобна. :?
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Прав си Саше, но нека чуем и тяхното мнение първо! :wink: Ние също пътуваме много, затова трябва да вземем едно крайо компромисно решение! :P
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Лятото живот и здраве стига моите да заминат за чужбина можем да организираме колкото форумни срещи поискаме,стига да имаме желание.Моят вариант за идването на форумната среща в Мездра е за идване БВ 4612 и за връщане БВ 2613/КПВ 20233/БВ 4613/ПВ 20111/УБВ 2607 "ЯНТРА".Зависи баща ми как е писан тогава.
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Като искате повече време може да се изтърсим с 2601, а ако се реши, че ще се ходи до Плевен 2601 е най-удачен.

Мнение от rexkos »

А как ще стигнат пловдивчани? Едва ли 8626 на всички ще е удачен вариант за пътуване?
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

ЕЕ Павка ако дойдете много ще се радвам!!! :P

Никс надявам се и ти да успееш да се появиш :wink:

2ри февруари е ден на момчето, а не на педерасите както от известно време се мъчат да го направят.
Тук си много прав, за жалост обществото натъртва идеята за ден на гейовете, а със обществото трудно се излиза на глава....
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Срещи не правим всеки ден нали :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Хора , 2-ри февруари е ден на мъжа.Изобщо не е празник на гейове и хора с обратна полова ориентация , за какъвто го смятат само необразованите субекти.Ако не беше така , ние мъжете сме ощетени спрямо жените - те си имат техния 8-ми март.По тази логика и ние можем да обявим този ден за празник на жените с еднополова ориентация , но с годините сме станали толерантни.
До Плевен ми се вижда далечко , едва ли пловдивската група ще се навие да пътува с нощния 8626 и Златните , след което на връщане ще ни е крайно неудобно през СФ.За сега подкрепям идеята до Мездра , тъкмо оттам е приятелката на Наско и съм сигурен , че той няма да пропусне възможността да я види. :D
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Ами като гледам, ще се ходи във Врачанска област..... :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация