За мен не е все още 100% сигурно,че ще дойда,но ще гледам да дойда.Все пак има още 2 седмици и нещо.Според мен ще е най-добре да се съберем на 3-ти февруари.Знаете защо.Ако дойда ще ви чакам в Мездра и ако баща ми е на работа и ще си ходите по-късно може и аз до по-късно да остана.Но ако почива евентуално ще си ходя с 2613.

Лятото живот и здраве стига моите да заминат за чужбина можем да организираме колкото форумни срещи поискаме,стига да имаме желание.Моят вариант за идването на форумната среща в Мездра е за идване БВ 4612 и за връщане БВ 2613/КПВ 20233/БВ 4613/ПВ 20111/УБВ 2607 "ЯНТРА".Зависи баща ми как е писан тогава.
ЕЕ Павка ако дойдете много ще се радвам!!!
Никс надявам се и ти да успееш да се появиш

Никс надявам се и ти да успееш да се появиш

Тук си много прав, за жалост обществото натъртва идеята за ден на гейовете, а със обществото трудно се излиза на глава....2ри февруари е ден на момчето, а не на педерасите както от известно време се мъчат да го направят.
Хора , 2-ри февруари е ден на мъжа.Изобщо не е празник на гейове и хора с обратна полова ориентация , за какъвто го смятат само необразованите субекти.Ако не беше така , ние мъжете сме ощетени спрямо жените - те си имат техния 8-ми март.По тази логика и ние можем да обявим този ден за празник на жените с еднополова ориентация , но с годините сме станали толерантни.
До Плевен ми се вижда далечко , едва ли пловдивската група ще се навие да пътува с нощния 8626 и Златните , след което на връщане ще ни е крайно неудобно през СФ.За сега подкрепям идеята до Мездра , тъкмо оттам е приятелката на Наско и съм сигурен , че той няма да пропусне възможността да я види.
До Плевен ми се вижда далечко , едва ли пловдивската група ще се навие да пътува с нощния 8626 и Златните , след което на връщане ще ни е крайно неудобно през СФ.За сега подкрепям идеята до Мездра , тъкмо оттам е приятелката на Наско и съм сигурен , че той няма да пропусне възможността да я види.

Информация
Модератори