И аз съм с такова наблюдение. Няма да припомням случая от БВ 4641. Просто всичко насъбрано от вкъщи го изливат върху нищо нямащите въина пътуващи с надеждата, че така ще им мине нервата. Но недай си боже да попадне на някой озверял от преработка и недоспиване колега, току виж я пратил на зъболекар. Все пак и ние, пътуващите не сме с нерви от желязо.Labros написа:Имам наблюдения, че все женищата-кондуктори инспирират скандалите и гюрюлтиите във влаковете.

Администратор
64.19

Бих перефразирал максимата " Каквото почукало - Такова отговорило ! " в " Каквито пътниците - Такива кондукторите ! " .
Лятос като пътувах между София и Радомир след поздрава " Добро утро " или " Добър ден " болшинството ме гледаха недоумяващо , а пък с пожеланието " Лека работа " съвсем се " изтърсваха от облаците " ! Попадал съм само на вежливи и любезни служители .
Още Конфуций го е казал : " Отнасяй се към другите така , както искаш да се отнасят към тебе " !
Лятос като пътувах между София и Радомир след поздрава " Добро утро " или " Добър ден " болшинството ме гледаха недоумяващо , а пък с пожеланието " Лека работа " съвсем се " изтърсваха от облаците " ! Попадал съм само на вежливи и любезни служители .
Още Конфуций го е казал : " Отнасяй се към другите така , както искаш да се отнасят към тебе " !

Администратор
Софийските превозни бригади като цяло не се заяждат с колеги, това правят само карнобатлии и горнооряховци. Обикновено жените - кондуктори.Ghost написа:Аз лично съм нямал проблем с превозните бригади. Пътувам доста и всичко винаги е било нормално. В първа класа изглежда повече внимават, че не знаят кой е насреща.
В действителност в първа класа внимават повече, но когато знаят, че си някоя ремонтаджийска или експлоатационна фигура от депата не им пука и "си вдигат акциите". Въпрос на селски манталитет, какъвто могат да имат само в превозните слбужби Карнобат и Горна Оряховица.
Пловдивчани и софиянци са били винаги културни в това отношение и не е имало проблеми, намира се решение дори да си "нередовен"

64.19

Администратор
Информация
Модератори