Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Labros написа:Имам наблюдения, че все женищата-кондуктори инспирират скандалите и гюрюлтиите във влаковете.
И аз съм с такова наблюдение. Няма да припомням случая от БВ 4641. Просто всичко насъбрано от вкъщи го изливат върху нищо нямащите въина пътуващи с надеждата, че така ще им мине нервата. Но недай си боже да попадне на някой озверял от преработка и недоспиване колега, току виж я пратил на зъболекар. Все пак и ние, пътуващите не сме с нерви от желязо.
64.19

Мнение от Labros »

Правят се на играчи, защото си мислят, че като Транспортна милиция е във влака, съответно имат гръб, всичко им е позволено.
Ама думни й и един токат в сурата преди да слезнеш и като се влееш в тълпата... ще те хванат за кнора :!: Щото си го просят. А в Библията е казано: "Който търси, намира".
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Бих перефразирал максимата " Каквото почукало - Такова отговорило ! " в " Каквито пътниците - Такива кондукторите ! " .
Лятос като пътувах между София и Радомир след поздрава " Добро утро " или " Добър ден " болшинството ме гледаха недоумяващо , а пък с пожеланието " Лека работа " съвсем се " изтърсваха от облаците " ! Попадал съм само на вежливи и любезни служители .
Още Конфуций го е казал : " Отнасяй се към другите така , както искаш да се отнасят към тебе " !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Тук обаче важи правилото "Каквото не търсиш - това намираш" или "Каквото не сееш - това жънеш". Може да се каже по още хиляди начини - "Каквото не искаш - това получаваш". Гадна картинка. :? :x
Обратна връзка:

Мнение от Ghost »

Аз лично съм нямал проблем с превозните бригади. Пътувам доста и всичко винаги е било нормално. В първа класа изглежда повече внимават, че не знаят кой е насреща. 8)
Администратор
Администратор

Ghost написа:Аз лично съм нямал проблем с превозните бригади. Пътувам доста и всичко винаги е било нормално. В първа класа изглежда повече внимават, че не знаят кой е насреща. 8)
Софийските превозни бригади като цяло не се заяждат с колеги, това правят само карнобатлии и горнооряховци. Обикновено жените - кондуктори.

В действителност в първа класа внимават повече, но когато знаят, че си някоя ремонтаджийска или експлоатационна фигура от депата не им пука и "си вдигат акциите". Въпрос на селски манталитет, какъвто могат да имат само в превозните слбужби Карнобат и Горна Оряховица.

Пловдивчани и софиянци са били винаги културни в това отношение и не е имало проблеми, намира се решение дори да си "нередовен" 8)
64.19
Администратор
Администратор

Темата ще бъде заключена, като на нейно място ще се отвори нова, в която да се публикуват под формата на сигнал забелязаните нередности с цел бързо да се уведомяват компетентните служби за вземане на решения!
64.19
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация