Акредитиран фотограф

Може и само локомотив да се пусне вместо 2636/2637 а пътниците от и за Добрич ще пътуват в машината
.Кардамския си генерира пътникопоток почти през целия си маршрут е натоварен на 70-80% а и според думите на съфорумците влака се препълва повече от прилично по дефилето
.Как да спасим железниците като все съкращаваме състави и влакове само за пример ще дам следното влакове от Варна до Добрич има 5 на ден през 3-4 часа а микробусите са на 30мин е кой луд ще чака влак като може да се качи на първата маршрутка и за 50мин да е във Варна(лудия съм аз защото обичам железницата) 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Модератор
Потвърждавам казаното по-горе. Маршрутките от Варна за Добрич са с много по-гъвкаво разписание от влаковете, същото важи и за големите автобусни компании, всяка от които има поне един курс от София до Добрич през Варна,а дори и до Генерал Тошево. Само със съкращения няма да се получат нещата. Нужен е изцяло нов и преработен ГДВ за дългите рамена.

Както казах и по-горе, от всички БВ, които са предложени за спиране може да се примирим единствено със спирането на 8686/87, които така и не сме ги виждали в движение в последните 2 години, за сметка на увеличен състав на 8626/27. Ако продължават да подават повечко допълнителни вагони на 8626/7 през лятото, няма проблем да резнат тези двата, така или иначе им пускат гадни вагони, та няма смисъл (не, че допълнителните на 8626/7 са нещо по-различно, но все пак). Всички останали БВ и повечето ПВ, които са предложени за спиране просто няма как да бъдат отменени, тъй като както дискутираме генерират повече от задоволителен пътникопоток. Но не бива да се учудваме на акъла на тези, които предлагат тези абсурдни варианти - така или иначе от доста години насам сме свидетели на какви ли не безумия, целящи да се затрие тотално цялата железница!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Добре де няма ли начин да се натисне ръководството на БДЖ , както и министерствата на транспорта и финансиите чрез представители на форума и други неправителствени организации включително и чрез медиите да не правят тези безумия а да започнат да се вслушват в гласа на хората които ползват този вид транспорт.Да се предложи някакво по гъвкаво разписание (тук във форума има доста хора които са добри в тази насока) и да се убедят въпросните празноглавци включително и ББ че има хляб в нашата железница и вместо да строят автомобилни да започнат железопътни магистрали да строят.За много от линиите се смята че са губещи не защото са такива а защото парите потъват в други джобове(кондуктори,началник влак и т.н свидетел съм на такива нарушения по линията Добрич-Варна).Нека вместо само да пишем по форума се напънем да спасим железницата ни.Готов съм да помогна и да се включа във всяко едно начинание което предложите.
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Модератор
Ето един интересен вариант ако искат да спрат 2636/2637 :
ДМВ-то от 28204 като пристигне в Добрич натоварва пътниците и излита за Повеляново / Синдел където те слизат и правят връзка с 2626 ( коригира се тръгването му от Варна ) и 8636 , от там до Варна прекъсва се работното време до около 04-05 ч. и пак отива до Пвя или Сл взема пътниците от 2627(също с коригирано разписание ) и 8637 и газ за Добрич , пристигане около 06.30 и в 06 40 обратно за Варна като 28201.
ДМВ-то от 28204 като пристигне в Добрич натоварва пътниците и излита за Повеляново / Синдел където те слизат и правят връзка с 2626 ( коригира се тръгването му от Варна ) и 8636 , от там до Варна прекъсва се работното време до около 04-05 ч. и пак отива до Пвя или Сл взема пътниците от 2627(също с коригирано разписание ) и 8637 и газ за Добрич , пристигане около 06.30 и в 06 40 обратно за Варна като 28201.

Тоя ПВ от ЧБ до Шумен го спират само и единствено защото никога кондукторите не издават билети от гарите на които няма хора които да продават билети а те не са малко.Влака когато съм пътувал е на поне 70% пълен.Ако някой кондуктор случайно чете ще ви записвам имената вече мошеници такива.Заради такива индивиди които са за разтрел стотици хора ще се чудят с какво да пътуват.

Информация
Модератори