Мнение от desiro_94 »

Аз бих предложил вариант от София през Пловдив за Русе или Варна.
Или от София през Пловдив до Свиленград за да видиме подобренията по линията Пловдив - Димитровград.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

При тях е интересно че цените Пътник, Бърз, IC скача двойно. Пример: 108 км. Букурещ - Питещ с ПВ(Персонал) е 12.40 леи, същото но с БВ(Акчелерат) е 25.00 леи. Със IC и Рапид(нашия БВЗР) цените са съответно 38.10 и 33.10 леи. Пътника беше с двуетажни модернизирани вагони, а акчелерата с дезиро.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Още повече , че при нас почти всички имаме карти за намаление при пътувания по ж.п. мрежата , а там заплащаме цялата стойност на билета.Едва ли някой си е изкарал RAIL +.
Живи и здрави , ще го умуваме.Тук искам да спомена за едно висящо пътуване , което ще се осъществи само при реализирано събитие.А именно - очакваме да затворят за движение отсечката Димитровград - Сименоновград и международните ще бъдат пренасочени през Н. Загора.Именнно затова стягат толкова второстепенната отсечка и когато обявят , че тези влакове ще минават оттам , ще направим форумско пътуване до Свиленград и обратно.Ще разчитаме и на малко късмет международният от Beograd и София да е закъснял колкото се може повече , тъй като по едно изменено разписание през линията Н. Загора - Сименовнград ще пристига в Сви към 2:00 (ако е закъснял порядъчно може и след 3:00).Докато отиде до Kapicule , върне другата композиция и направи маневрата на Свиленград със седящия вагон , вече ще е след 5:00.Изчислил съм , че при такъв час на потегляне , от Сим ще тръгва след 6:00 , а през лятото (когато очаквам да затворят въпросната отсечка от първа линия) , вече от Симеоновград до Нова Загора ще пътуваме по светло , за да я видим изцяло.

Мнение от Тената »

ще се упитам да дойда и аз :D . За закаснението, ще го уредим :lol: :lol: :lol: или то само ще се уреди, тоз влак рядко варви с помалко закаснение от 60минути :)

Мнение от WOLFMX »

bobara_e_tuk написа:
WOLFMX написа:Извинете,кога ще бъде следващата форумна среща? Да не би да съм изпуснал нещата? Благодаря ви! :)
Живот и здраве през пролетта :roll:
Благодаря! :)
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

за сега има ли измислен някакъв вариант за форумно пътуване :roll:

Мнение от Vancho »

Аз бих предложил следното :

Вариант 1 : София Петрич с БВ 5621 > КПВ 52211
Петрич Перник с 52294 > БВ ЗР Струма
Перник София през Разменна с КПВ 60204 и оттам който откъдето е :D

Вариант 2 : София Петрич с БВ ЗР Струма > КПВ 52291
Петрич Кулата с КПВ 52210 > БВ 5621
Кулата Дупница с БВ ЗР Струма
време из Дупница и до Бобов дол с КПВ 51205/206
Дупница София с БВ 5610

Вариант 3 : До Зимница с БВ 3621. После до Ямбол с автобус. До Стара загора с КПВ 80232. Време из Стара загора до Слънчевия

Вариант 4 : София Добрич с 2637. Добрич Кардам с ПВ 28102. До Повеляново с 28103. Или до Варна пак с 28103 и оттам Родопитo. Ако е до Повеляново БВ 2612. Толкоз от мен. Оставям ви да размишлявате :D
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от nikol4yy »

Само мога ли да попитам кой е БВЗР Струма , че нещо не ми е ясно :)

Мнение от Vancho »

Новия влак който тръгва от утре. БВ ЗР 5691/БВ ЗР 5692
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Вариант 2 много радва, но не се минава пустинята. Вариант 1 и той бива, но ако може нещо хибридно да стане ще е супер. Вариант 3 и 4 съм ги умувал с тебе, даже вариант 3 съм го правил. :)

Мнение от Vancho »

Варианта с двата БВ ЗР ще те уплаши като цена :lol:

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

4-тия вариант до Добрия съм го правил , другите все още не съм.Иначе ще е добра идея да се повози на "Струма" - най - новият RБВ , пуснат по българската ж.п. мрежа.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Vancho написа:Варианта с двата БВ ЗР ще те уплаши като цена :lol:
защо така приблизително колко паре ще излезе :wink:

Мнение от Vancho »

Говорим при тръгване от Русе и Габрово. За Русе около 36 лв онщо при пътуване с двата БВ ЗР и 30 лв с единия :D

Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Вариант 5 Сф с 30115 до Кв, 30245 до Тл, 40106 до ГО
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация