Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

VESO написа:По - точно някой много се вживява и истерически крещи , все едно му режат пръст от ръката.
Тоя си го знаем :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Клип от днес , 10-ти октомври на 46010-5 , заминаваща с тов.влак от центр. ПО.

Мнение от gonzo8611 »

Ако заминава към София значи май е 30604 . Колко ли помощни ще му трябват ? :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не го засякох на Септември , значи може би е заминал.Днес най - интересен бе "Тръбите" , който от ПО до Сп потегли само с една машина - 44132-9 , след пристигането на 10114 , от който слязох , вагоните с тръби бяха останали на гарата.Малко след това от страна Белово пристигнаха 45155-9 и 46243-2.Когато тръгнах със 10113 , 155 беше отишла като бутаща , а се чакаше машина отпред в посока София.Не знам коя е била , може би 243.

Мнение от Railroader »

Хайде сега вече сериозно!
Оригинала на песента, с която си "правеха гаргара" от "Шоуто на канала", относно пародията на влаковата катастрофа до Драгоман. Песничката е популярна и лично на мен много ми харесва. Клипа, в случая не е оригиналния, но това не пречи на да се насладите на хубавата мелодия, подкрепена с красиви фотографии.
Приятно слушане и гледане!

http://www.youtube.com/watch?v=X75Cmqkj ... playnext=3

:)
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Уникално наистина! Ех , някой да направи такъв клип и за наша триажна гара....

Мнение от Railroader »

Страхотен клип, наистина! :)

Въпрос:
Какво точно представляват тези подвижни устройства в междурелсието, които се вижда да се връщат на изходна позиция?

Представям си товарна гара Русе-изток - разпределителна в годините когато е работила. :? Разбира се с приемно-отправен и с разпределителен парк, напълно електрифицирана, автоматизирана, с не знам точно колко поста, с две големи административни сгради, в една от които на първия етаж се е намирала кухня със столова, отделна сграда за войниците от транспортни ЖП войски със спортоно игрище към нея и пр. и т.н. :cry:
Ех, спомени по хубавото минало!...
В интерес на истината, фабриката, в която започнах работа преди месец и половина е построена преди година и половина в непосредствено съседство до тази изоставена гара, която сега се скрива от растителността около нея и има невзрачен вид.

Мнение от Railroader »

Просто искам да споделя с вас трейлър и една малка част от любимия ми филм с влакове, освен което и един от любимите ми филми въобще.

http://www.youtube.com/watch?v=w7C6-BUl0g0
http://www.youtube.com/watch?v=WszE4_hG ... re=related

Това, че филма е вече на 25 години не пречи да го гледам за n-ти път и все още да не ми омръзва. Някъде към десетия път окончателно спрях да броя за кой път си го пускам. Препоръчвам го на всеки, който все още не го е гледал. Филма е с дълбоко идейно-философско съдържание и не е просто някакъв там влак през Аляска.

Мнение от Petko Ivanov »

bdz46 написа:Трияжна гара: http://www.youtube.com/watch?v=6nz-n49p ... re=related
Преди 25-30 години на Подуене-разпределителна беше същата картинка, като за маневрата се използваха дизели 51 и 55.

Мнение от Railroader »

Един поп-фолк шлагер от минали години...

Хайде хоп, оп-оп-оп!...
http://www.vbox7.com/play:f1271399
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

най-лудия кючек, иде ми да се кача на масата и да се поразкърша малко :lol: :lol: :lol:

Мнение от Railroader »

На мен също ми иде да направя същото, още повече с такива хубавици около мен. С удоволствие ще бъда локомотив за тях, а те за мен - вагони. Ще ги возя.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ти като Иванчо и родителите му от вица ако го знаеш... накрая да не заминеш с ръчната дрезина :lol: :D иначе да... и задължително включи напрежението 1500 волта като ще се прикачаш към "вагонетки" :D :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Railroader »

:) :D :lol:

:wink:
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация