Може вагонът да си е за постоянно в Русе и да се върти през деня на ПВ
Абе щура работа с тия вагони изобщо ... Предвид факта накъде се движи тоя влак нищо чудно да го ликвидират 
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)
Днес имах възможността да наблюдавам населеността в няколко бързи влака.8626 бе сравнително празен , ниска населеност се регистрираше както във второкласните , така и в първокласните вагони.На много места в "Bm"-тата имаше по 3-ма или 4-ма души , а в "Аmе"-то пътувах в купе с още един човек.Далеч по - пълен бе 2626 , който беше също с 4 седящи вагона (не знам защо и на него му орязаха състава , при положение , че се пълни повече от 8626).
7620 ми се видя изненадващо празен като за съботен ден.20-тина минути преди тръгването на влака имаше немалък брой свободни сепарета в exDB-тата и само няколко заети купета на смесената 40-ка.
В 5621 само 10 минути преди заминаване свободни места едва се намираха.Както знаем , композията му е 4 вагонна , но към влака се задаваха тълпи , което ми даде основание да смятам , че може би при потегляне от София е имало правостоящи.
Правостоящи и то много имаше в 8615.От София тръгна с около 90 % населеност (в моето купе бяхме 6-ма) , но на Подуяне и Искър се напълни доста и освен , че купето доби пълна заетост от 8 души , в коридора се образува дълга редица от правостоящи , която малко се разсея след Елин Пелин и Костенец.След Септември погледнах коридора и видях около 6-7 души , но тълпите на Пазарджик ме накараха да смятам , че правостоящите ще се увеличат.Наистина рекордна населеност като за съботен ден.
"Зл.пясъци" 2611 със средна населеност - 15 минути преди тръгването на влака едва достигаше 50% , като хората предимно се блъскаха в предните вагони.Причиниата бе съставът на влака "Bmp" + "Bmp" + "BRm" + "Ame" + "Ame" + "Ame" , като последните две първокласни 63-ки се водеха второкласни , с номера съответно "3" и "4".Хората обаче първо гледаха жълтата лента отгоре и продължаваха напред.
Висока населеност (около 100 %) наблюдавах и при 2615.Десет минути преди тръгване на влака нямаше купе с по - малко от 5-ма души.Композицията се състоеше от 4 вагона , като само първата 74-ка беше варненска.Останалите - първокласната 006 и другите две второкласни - 081 и 056 бяха с гара на домуване "Плевен".
7620 ми се видя изненадващо празен като за съботен ден.20-тина минути преди тръгването на влака имаше немалък брой свободни сепарета в exDB-тата и само няколко заети купета на смесената 40-ка.
В 5621 само 10 минути преди заминаване свободни места едва се намираха.Както знаем , композията му е 4 вагонна , но към влака се задаваха тълпи , което ми даде основание да смятам , че може би при потегляне от София е имало правостоящи.
Правостоящи и то много имаше в 8615.От София тръгна с около 90 % населеност (в моето купе бяхме 6-ма) , но на Подуяне и Искър се напълни доста и освен , че купето доби пълна заетост от 8 души , в коридора се образува дълга редица от правостоящи , която малко се разсея след Елин Пелин и Костенец.След Септември погледнах коридора и видях около 6-7 души , но тълпите на Пазарджик ме накараха да смятам , че правостоящите ще се увеличат.Наистина рекордна населеност като за съботен ден.
"Зл.пясъци" 2611 със средна населеност - 15 минути преди тръгването на влака едва достигаше 50% , като хората предимно се блъскаха в предните вагони.Причиниата бе съставът на влака "Bmp" + "Bmp" + "BRm" + "Ame" + "Ame" + "Ame" , като последните две първокласни 63-ки се водеха второкласни , с номера съответно "3" и "4".Хората обаче първо гледаха жълтата лента отгоре и продължаваха напред.
Висока населеност (около 100 %) наблюдавах и при 2615.Десет минути преди тръгване на влака нямаше купе с по - малко от 5-ма души.Композицията се състоеше от 4 вагона , като само първата 74-ка беше варненска.Останалите - първокласната 006 и другите две второкласни - 081 и 056 бяха с гара на домуване "Плевен".
Най-сигурно с 4640 до Повеляново и оттам с 8637
п.с. И това не е сигурно защото Дунава закъснява порядъчно ...
п.с. И това не е сигурно защото Дунава закъснява порядъчно ...
Последно промяна от Vancho на Чет Дек 01, 2011 9:09 pm, променено общо 2 пъти.
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)
Ти дори и да се качиш във влак , на който превозната бригада не стачкува , ще го спрат някъде из гарите.8612 пък даже не тръгва от начална гара , тъй като стачката започва още в 8:00.
Последно промяна от VESO на Чет Дек 01, 2011 9:08 pm, променено общо 2 пъти.
Да, прави сте, въпреки, че 8612 тръгва от Варна (така бях чул), не се знае къде ще го спрат! Не ми е сигурна и връзката до Повеляново, вечер с тази стачка.
Не ми се пътува нощно време за Пловдив, но май ще трябва!
Ах, как ми се минаваше и през балкана за Пловдив! До понеделник имам шанс все още.
Благодаря ви за съветите!
Ах, как ми се минаваше и през балкана за Пловдив! До понеделник имам шанс все още.
Благодаря ви за съветите!
Да, прав си! Мерси много!VESO написа:Последно - най - сигурният влак в твоя случай е 8636 - през нощта няма стачка , следователно отпада опасността да го спрат някъде , а освен това часът на тръгване със сигурност ще се спази: композицията е дошла сутринта , така че няма да се чака състав отникъде.
Информация
Модератори