dobo написа:@VESO абе извинявай, сравнително отскоро посещавам форума, и имаше вид, че си навътре с нещата свързани по един или друг начин с БДЖ-то.
И не, че нещо обаче ме озадачи с това твое питане.Нима не знаеше за тази адска издънка, дето на 90 % е нерентабилна наречена 4640 и 4641 ?
Ами аз съм от оптимистите , затова все си вярвам , че един ден може желзницата да се оправи.И толкова ли никой не се сеща да корегира разписанията и премахне излишните спирки , че ние тук трябва да пишем писма до Дирекцията.Е , ръцете ме заболяха от писане , но вече съвсем ясно виждам , че в твое лице имам неотменим и твърд заместник , който да продължи да занимава Дирекцията с болните въпроси на родната железница.
И какво толкова те озадачава това питане , че не мога да си обясня? Прегледах цялата тема и никой никъде не е поставил този въпрос.Аз не бях обърнал внимание в пътеводителя при закупуването му и съвсем случайно като правих справки за участъка Варна - Горна открих това спиране и споделих учудването си.Ти , ако си знаел , че въпросният влак спира там , защо не си писал.Това е все едно някой от бързите влакове по 1-ва да спира на Мокрище , понеже въпросното село е квартал на Пазарджик? Именно това ме учуди.В миналото разписание 4641 не спираше на сп. Тракия.