В тази тема искам да споделя нещо , което ми се случва за първи път при пътуванията с ел.мотриси DESIRO.Отидох да си измия ръцете в тоалетната и вижте на какво попаднах.
Устройството , което впръсква течния сапун го няма.Никога досега не съм виждал такова нещо , чудих се на кой ли му е притрябвало и затова стигнах до два варианта - или е откраднато за предаване в пункт за вторични суровини (а може би просто вандалски акт) , или съответните работници / служители са го свалили , за да заредят сапун , да ремонтират нещо по него и т.н.
За съжаление все повече клоня към първото.Мотрисата бе 30027-1+30028-9.
Устройството , което впръсква течния сапун го няма.Никога досега не съм виждал такова нещо , чудих се на кой ли му е притрябвало и затова стигнах до два варианта - или е откраднато за предаване в пункт за вторични суровини (а може би просто вандалски акт) , или съответните работници / служители са го свалили , за да заредят сапун , да ремонтират нещо по него и т.н.
За съжаление все повече клоня към първото.Мотрисата бе 30027-1+30028-9.
Последно промяна от VESO на Вто Авг 19, 2008 5:34 pm, променено общо 1 път.
Обратна връзка:

Обратна връзка:
Струват 3.50, ако търсиш обикновена помпичка за сапун. Обаче ако търсиш "резервна помпичка за ЕМВ Дезиро" същото ще струва 800 EUR.VESO написа:Виждал съм подобни във "Всичко по лев" , струват 3.50 лв.Само че там са жълти , в мотрисата не съм обърнал внимание какъв цвят са оригиналните.
Закачалките в тоалетната струват по 200 EUR, дръжката на стълбите (сгъната тръба) струва 2000 EUR.
Няма да е оригинална резервна част и някой веднага ще го изкара неоторизирана рационализация в гаранционния срок и т. н.07 написа:не може ли да се слойи някоия от магазин за 1 лев?
Обратна връзка:
Леле !!!! Че те производителите имат сметка да си дадат 50 лв на някой "добросъвестен пътуващ" и редовно да краде подобни инвентари и те после да произвеждат сапунерки за 1600 лв ....bdz46 написа:Струват 3.50, ако търсиш обикновена помпичка за сапун. Обаче ако търсиш "резервна помпичка за ЕМВ Дезиро", същото ще струва 800 EUR.VESO написа:Виждал съм подобни във "Всичко по лев" , струват 3.50 лв.Само че там са жълти , в мотрисата не съм обърнал внимание какъв цвят са оригиналните.
Закачалките в тоалетната струват по 200 EUR, дръжката на стълбите (сгъната тръба) струва 2000 EUR.Няма да е оригинална резервна част и някой веднага ще го изкара неоторизирана рационализация в гаранционния срок и т. н.07 написа:не може ли да се слойи някоия от магазин за 1 лев?

Че няма-няма.Но пък поне някакво действие за слагане на такива от магазин "Всичко по 1 лев" би било добър вариант...мисля си,че ако се сложат такива кражбите може би ще намалеят понеже във всеки град има магазини с китайски стоки
и мисля,че който иска ще си купи освен ако не го гризе съвестта да съсипва модерен ТПС. 

Обратна връзка:
Да съберем стотинки и да дарим на БДЖ да купи 20 помпички, ако в парите е проблема...Nikss написа:Че няма-няма.Но пък поне някакво действие за слагане на такива от магазин "Всичко по 1 лев" би било добър вариант...мисля си,че ако се сложат такива кражбите може би ще намалеят понеже във всеки град има магазини с китайски стокии мисля,че който иска ще си купи освен ако не го гризе съвестта да съсипва модерен ТПС.
Обратна връзка:
Няма да са маркови - но мисля, че пак толкова ще впечатляват хората, че във влака има сапун и ще имат важна маркетингова цел...Но в БДЖ май повечето не са чували за думата маркетинг и стратегия...SoAlien написа:Да съберем стотинки и да дарим на БДЖ да купи 20 помпички, ако в парите е проблема...Nikss написа:Че няма-няма.Но пък поне някакво действие за слагане на такива от магазин "Всичко по 1 лев" би било добър вариант...мисля си,че ако се сложат такива кражбите може би ще намалеят понеже във всеки град има магазини с китайски стокии мисля,че който иска ще си купи освен ако не го гризе съвестта да съсипва модерен ТПС.
Информация
Модератори