44202 е сгъстила соса прекалено много и затова утре отново е на товарна проба - този път втора на 40131 до Па.
Между другото, не съм толкова запознат с правилниците и нормативите за провеждане на пробите на локомотиви след ремонт, ама бърза машина на товарна проба (макар, че реално влакът е пътнически) сякаш ще кара товарни влакове след като я изпишат... някакси не се връзва...
Скоростна й е достатъчна и хайде да печели.

Между другото, не съм толкова запознат с правилниците и нормативите за провеждане на пробите на локомотиви след ремонт, ама бърза машина на товарна проба (макар, че реално влакът е пътнически) сякаш ще кара товарни влакове след като я изпишат... някакси не се връзва...

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор

Акредитиран фотограф
Бориславе гледай като се завърти 44.113 за някакъв ремонт да и регулирате поне малко скоростомерите , че е абсолюто не само куц , ами и инвалиден кон , все бях виждал локомотиви да "вървят на място" казано на машинистки жаргон, но все пак си спазваха обходите дори и когато са с тънки бандажи , ама като този не бях и чувал , направо прави крачки назад
, едва едва с 300 000 (не с 300 , ами триста хиляди зора успява тук там да спази обходите ) , язък , че е с двигател 1,3 пълна инжекция 

За 45 191 се носят легенди, че е същият кон.disell написа:Бориславе гледай като се завърти 44.113 за някакъв ремонт да и регулирате поне малко скоростомерите , че е абсолюто не само куц , ами и инвалиден кон , все бях виждал локомотиви да "вървят на място" казано на машинистки жаргон, но все пак си спазваха обходите дори и когато са с тънки бандажи , ама като този не бях и чувал , направо прави крачки назад, едва едва с 300 000 (не с 300 , ами триста хиляди зора успява тук там да спази обходите ) , язък , че е с двигател 1,3 пълна инжекция

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Обратна връзка:
Информация
Модератори