Мнение от Mashinista »

Аз се чудя(ако са на БДЖ хора),как БДЖто може собствената си контактна мрежа да краде!Трябва да се вземат мерки,защото Лаброс е прав,да чакаш ремонтите,пък след това "Няма вече да се кача на влак"!И Марио е прав,да има охрана,и на месо да стрелят(дори,ако са доброволци)!А ония вътрешни хора ,без които не може да стане работата да си........
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

И според мен без помощ от вътре не може да стане... според мен трябва някой да отиде там, да се скрие някъде и със скрита камера да заснеме кражбата и след това да го пуснат в "Господари на ефира".

Мнение от Labros »

Всичко се прави с ясна и определена цел - съсипването на БДЖ :!:

Admin: Темата се разводни много, ако не се върнете в същината на въпроса ще последва заключване.

Мнение от Labros »

46 242 написа::arrow: Dnes krajba na relsovi zvena v Svishtov-Oresh.....
С тия темпове на грабежи нищо чудно другата седмица и влакова композиция в движение да задигнат апашите.
И жалкото е,че не се вижда как може да се спрат тия кражби.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Labros написа:С тия темпове на грабежи нищо чудно другата седмица и влакова композиция в движение да задигнат апашите.
Вече имаше такъв случай. При това буквално в движение.

Мнение от Labros »

Имам впредвид влака заминава от начална гара с 5 вагона,а на крайна пристига с 3 - двата са напълно разграбени по пътя и няма спомен от тях.
Знам,че звучи налудничаво и тъпо,ама няма да се учудя някой ден и това да се случи.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Labros написа:Имам впредвид влака заминава от начална гара с 5 вагона,а на крайна пристига с 3 - двата са напълно разграбени по пътя и няма спомен от тях.
Знам,че звучи налудничаво и тъпо,ама няма да се учудя някой ден и това да се случи.
Влак заминава с 30 вагона и пристига в следващата гара с 25 вагона - това вече се е случвало. 5 вагона липсват от влака и после са открити разграбени и потрошени на междугарието.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Глупости на търкалета са това ,че държавата и в частност полицията не може да се справи с тия вандали.
Просто не им се работи.

Мнение от 43.309 »

Заради пореден вандалски опит за кражба на контактна мрежа се отклоняват влакове
02/06/2007

От 01:10 ч. тази сутрин е преустановено движението на влакове в участъка между Казичене и Мусачево поради пореден вандалски опит за кражба на контактен проводник, при който са откъснати около 500 м. от контактната мрежа. Това е петото поредно посегателство върху контактен проводник, който е елемент от железопътната инфраструктура, през последната седмица. Кражбите на контактен проводник водят до липса на напрежение в контактната мрежа, което прави невъзможно преминаването на влакове през дадения участък и налага отклоняването на композициите по обиколен маршрут.

Към момента три влака, които по разписание трябва да преминат през участъка София – Казичене – Мусачево – Столник са отклонени през Илиянци. Това са:
• ускореният бърз влак “Чайка” № 3602, който тръгва от Бургас в 05:25 ч. и пристига в София в 11:50 ч.;
• бързият влак № 3621, който тръгва от София в 07:20 ч. и пристига в Бургас в 14:30 ч.; и
• пътническият влак № 30121, който тръгва от София в 08:40 ч. и пристига в Копривщица в 10:57 ч.

Отклоняването на тези три влака през Илиянци ще удължи времепътуването им с около 15 минути.

Товарните влакове, които по график трябва да се движат през участъка Казичене – Мусачево, са също отклонени през Илиянци

BDZ

http://www.bdz.bg/

Мнение от 46 242 »

Long live The European Union :)

Мнение от Labros »

Пореден саботаж срещу БДЖ - открадната контактна мрежа в тунел "Козница".Положението започва да прилича на преди 9 септември 1944 г. :evil:
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Както вече казах- на месо.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Labros написа:Пореден саботаж срещу БДЖ - открадната контактна мрежа в тунел "Козница".Положението започва да прилича на преди 9 септември :evil:
НЕ Е откраднато нищо в тунела. нямало е напрежение. Правете разлика. Ако е открадната мрежа, тя не е в тунела, а някъде другаде.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Доколкото разбрах не е откраднат проводник, а е липсвало напрежение в КМ.

Мнение от Labros »

:oops: :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация