Мнение от milenski51 »

VESO написа:Не е ли по - лесно да се пише на администраторите на сайта да бъде изтрит въпросният клип? Пък като го няма и коментарите с него няма да ги има. :D
АЗ лично съм сигнализирал много пъти в Vbox но ефект не видях .

Мнение от turboto »

Ако някой може да ми изкопае IP-то от което пише имам корабни въжета в големите доставчици. Или IP-та направо да ги треска тука аз ще имам грижата да направя всичко възможно да му спра нет-а или да му го огранича до минимум, докато не се обади да пита защо и да му обяснят! То ше е най-гот ако някои от родителите му звънне

Мнение от milenski51 »

За IP-то на Николай мисля че го имам .Ето го 91.134.53.41

Мнение от turboto »

milenski51 написа:За IP-то на Николай мисля че го имам .Ето го 91.134.53.41
Софийска Кабелна Компания :)

Мнение от turboto »

http://www.vbox7.com/play:b4971cdb

линка е неактивен! Вече :)
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

turboto написа:http://www.vbox7.com/play:b4971cdb

линка е неактивен! Вече :)
писах на автора на клипа да го изтрие, очевидно човека е разбран
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Не, сопред мен, админите са изтрили клипа :)
64.19

Мнение от turboto »

lok45111 написа:Не, сопред мен, админите са изтрили клипа :)
именно.... има едно бутонче докладвай за нередности и там им писах че е пуснат без разрешение и целта е уронване на престижа без доказателства

Мнение от milenski51 »

turboto написа:
lok45111 написа:Не, сопред мен, админите са изтрили клипа :)
именно.... има едно бутонче докладвай за нередности и там им писах че е пуснат без разрешение и целта е уронване на престижа без доказателства
Явно са взели под внимание защото и аз сигнализирах за същото преди час .
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

то няма да е лошо да докладваме и за профила му в Вбох в него държи камара крадени клипчета

Мнение от desiro_94 »

bobara_e_tuk написа:то няма да е лошо да докладваме и за профила му в Вбох в него държи камара крадени клипчета
Вече споменах вече за неговия профил. Обаче ще трябва да се подадат повече сигнали за да има ефект. :arrow:

Мнение от milenski51 »

bobara_e_tuk написа:то няма да е лошо да докладваме и за профила му в Вбох в него държи камара крадени клипчета
Да няма да е лошо но до колкото знам той има 6-7 профила там николчо 4099 и bdz_89 другите не му ги знам за сега .
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Най-доброто, което межеше да се случи беше махането на клипа - така с него си заминаха и коментарите. Аз също сигнализирах на админите в едно доста обширно съобщение. Явно всички тези сигнали са довели до разумните мерки.

Още веднъж се извинявам на членовете на форума, на които този Николай беше откраднал снимките и беше писал глупости, които се оказаха откровени лъжи.
64.19

Мнение от minitek »

Заповядайте в групата във Facebook- "ПРОТИВ НИКОЛАЙ КОЗАРСКИ". Линк към групата. Създадена е с цел да се предпазите от него.

Мнение от БДЖ »

desiro_94 написа:
Вече споменах вече за неговия профил. Обаче ще трябва да се подадат повече сигнали за да има ефект. :arrow:
Точно така. Един съвет съфорумци, когато си търсите правата от подобни български сайтове като Vbox7 не им пишете любезно и не се дръжте с тях като хора. Пишете им като лица, чието авторско право е нарушено като директно им цитирайте нужните точки от закона за авторското право и им дайте някаква фиксирана дата и час (напр. до 03/05/2011, 21:00 ч.) за изтриване на проблемните клипове, ако не директно ги заплашете със съд - както Vbox7 като хостер, така и проблемният потребител. Силно се надявам поне един път от въпросният сайт да реагират като хора и въобще да започнат да работят, а не само да прибират печалби от реклами и да не зачитат авторското право въобще.... но това е повод на друга тема, извинявам се за отклонението.
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация