Обичайно RБВ 8611 как е с времето в Пловдив - навреме или закъснява с 5-10-15 мин и винаги ли има инвалиден вагон, независимо дали ABbds или 63?
Същото и за обратния RБВ 8614 ме вълнува.
П. П. Понеже признавам си до сега не съм пътувал в серия 97

Знаеш че във всеки влак има място поне за един велосипед, без значение с какви вагони е, знаеш и къде е туй място.bdz46 написа:Понеже признавам си до сега не съм пътувал в серия 97, ако липсва ABbds или C вагон има ли място за повечко велосипеди някъде другаде из влака?
За 20-30 велосипеда ще ви трябва инвалиден вагон.За сега "Сл.бряг" вози такъв , така че проблеми няма.Освен него , в страната "Зл. пясъци" също имат в композициите си , не знам само за 4611 / 4612 как стоят нещата , но мисля , че и там съм виждал червен от серия 33.bdz46 написа:А за 20-30 велосипеда?
Веско, Тошко са интересува за превоз на велосипеди по конкретно направление (По), а не просто да ги качи където може и да ги вози където и да е.VESO написа:За 20-30 велосипеда ще ви трябва инвалиден вагон.За сега "Сл.бряг" вози такъв , така че проблеми няма.Освен него , в страната "Зл. пясъци" също имат в композициите си , не знам само за 4611 / 4612 как стоят нещата , но мисля , че и там съм виждал червен от серия 33.
5623 / 5622 не знам дали все още возят , или техният инвалиден е сменен с фургон.
Ами точно де , аз нали съм посочил влак в това направление.Следователно , всичко друго , което съм написал , е без значение.Това че съм се сетил да изредя и други влакове , в случая е неотносимо , то просто е за по - широка обща култура , освен това с него проверявам и опреснявам знанията си , току виж някой подаде инфо , за което не знам.Така , че Тодор ще си прецени от моето мнение влакът , който го интересува и ще направи справка.Tramway написа: Веско, Тошко са интересува за превоз на велосипеди по конкретно направление (По), а не просто да ги качи където може и да ги вози където и да е.
Последно промяна от VESO на Сря Мар 03, 2010 9:55 am, променено общо 1 път.
Ясно, просто са закачам. Не знам обаче инвалиден вагон дали ще събере 30 колелета освен ако не ги наблъскат едно върху друго. Фургон му е майката!VESO написа:Ами точно де , аз нали съм посочил влак в това направление.Следователно , всичко друго , което съм написал , е без значение.Това че съм се сетил да изредя и други влакове , в случая е неотносимо , то просто е за по - широка обща култура , освен това с него проверявам и опреснявам знанията си , току виж някой подадде инфо , за което не знам.Така , че Тодор ще си прецени от моето мнение влакът , който го интересува и ще направи справка.
Колкото до инвалидния вагон , досега не съм засичал влака без да има 80-ка.В 97-ца може да се качи велоспиед , която подобно на другите пътнически вагони има малко място до външните врати ( в exDB е по - широко) и мисля , че ще мине.
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 9:40 pm, променено общо 1 път.