Мнение от desiro_94 »

По-късно ще се отбия до гара София да проверя. :)

Мнение от Иван_Вълков »

Вярно какво стана с тези пътеводители , в неделя като слезнах на ЦГ София една от касиерките ми обясни , че били напечатани ама не им били казали на каква цена да ги продават , луда работа :?
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Именно, същото и на Габрово ми казаха. На Свищов пък казаха че щели да придават само в големите градове ... :?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

На Чб и М все още няма, тая седмица дано дойдат. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

"Не знаели на каква цена да ги продават".Хайде сега поредните простотии.Че поне от 2 години цената на пътеводителите и съкратените разписания не се е променила.Причината е , че не знаят колко им е акъла в главата , затова се бавят.Чакат да им раздадат щуромери и след като премерят колко малко мозък имат , тогава и ще пуснат разписанията.Така че драги форумци , дерзайте и се молете. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Не е баш така... чакат да премине малко време да видят ще има ли телеграми за корекции, та да не се повтори като миналата година - напечатани пътеводители и разписания, пълни с несъответствия и грешки... та за тва е цялата тая картина. :wink:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

Вижте още сеир. Значи вчера отивам на една от касите в гара София и питам за пътеводител и жената ми каза, че още няма. След това отивам на информация и питам пак за пътеводител и отговора е следния:
- "Пътеводител тази година може да няма! До колкото знам, няма напечатани."
А в същото време на касите видях, че има за служителите. :lol:
Днес също имах път към гарата и пак попитах на една от касите и ми казаха, че още нямат. :arrow:

Мнение от gonzo8611 »

Днес видях билет Бургас- Айтос на който освен другата информация беше отпечатано и коловозното развитие на гара Бургас - съвсем леко , но се забелязваше. :D :D :D
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Можеш ли да го сканираш и да го пуснеш ! :)
Ако имаш възможност все пак !

Мнение от plastikat »

На 23-ти мисля да пътувам със Слънчевия бряг от Бургас до Пловдив.Как мислите ,има ли смисъл предварително да си купувам билет ?Щото тогава всички ще се юрнат да пътуват и да не стане така ,да ми кажат,че няма свободни места и да си платя за УБВ ,а да седя прав . :roll:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ще има места , не се притеснявай.В 97-ците винаги се намира някоя закътана седалчица в тъмното ъгълче. :lol: А и освен това на тези предпразнични и празнични дни се очакват допълнителни вагони.
Пак отправям призив към всеки , които има възможност да наблюдава влакове , да сподели за увеличени състави.

Мнение от Иван_Вълков »

Тъй и туй си взел да даваш консултации :D нямам възможност да отскоча до гарата а мисля да пътувам в четвъртък с БВ 1625 , та въпроса ми е същия дали ще има свободно месетнце в някой от AB вагоните до Пазарджик , на мен ми се стръва ,че ще и има...........

Мнение от desiro_94 »

Иван_Вълков написа:Тъй и туй си взел да даваш консултации :D нямам възможност да отскоча до гарата а мисля да пътувам в четвъртък с БВ 1625 , та въпроса ми е същия дали ще има свободно месетнце в някой от AB вагоните до Пазарджик , на мен ми се стръва ,че ще и има...........
Според мен точно този 1625 ще има свободни места, понеже пред него е RБВ 8641, а и 1625 на тази дата пътува с календарна цена, така, че някой пътници биха предпочели ПВ 10115 пред него или БВ 1627. :arrow:

Мнение от gu6terov »

Какво означава тарифа "К"?

Мнение от desiro_94 »

gu6terov написа:Какво означава тарифа "К"?
Според мен, това означава "Календарна цена". На тази дата съответния влак пътува на календарна по-висока цена.
Публикувай отговор

Обратно към “Тарифи, превозни документи и превозна дейност | Fares, tickets and transport activity”

Информация