Мнение от Labros »

Тоше, идеята ти е добра. Наистина е доказано. Но из нашите ширини няма да има файда. Ще турят новата боя върху цапаниците, но ония малките хулигани ще налетят отново да се правят на велики.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Ооооо дано скоро го видя 113/114 по моя край, 42-ра. Да видим какво да го правили.

Мнение от borislaviv »

Аз не знам какво да мисля по въпроса-струва ми се,че това "изкуство" се популяризира-пример:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=294436

Мнение от Labros »

У нас в Пловдив пък изтъпаниха из парковете и градинки някакви бетонни стени с дължина ок. 3,5-4 м. и височина 2,60 м. за да могат цапачите да "рисуват". Изключително тъпо решение.

Към края на 2007 г. един мобилен оператор твърдеше, че има 5 милиона абонати и приканваше младежите да се включват към някаква програма и раздаваше към нея като бонус спрей за рисуване. Чиста проба подбуждане към хулигански прояви на напушените и надрусани пишлигари, вилнеещи из депа и гари.

Днес минах по Въздушния мост на Централна гара Пловдив и искам да ви споделя, че е изключително лесно по късни доби да се вмъкне човек вътре и да върши золуми на воля.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

borislaviv написа:Аз не знам какво да мисля по въпроса-струва ми се,че това "изкуство" се популяризира-пример:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=294436
Голям пример дават на малките... само ги учат на простотии и на глупости... и после кой плаща? Тати. :D :lol: Не бива така... може ли такоз нещо, като искат да си драскат по стените в апартаментите, къщите и вилите, какво им е виновен подвижния състав не ми е ясно, а 113/114 като дойде по моя вилает ще я инспектирам лично. :D 8)
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

По-добре да драскат по нарочно изградени стени в парковете , отколкото по подвижния състав , за чието осиране / с извинение / трябва да има "солени" глоби !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Те нека драскат, ама да се вземат и по-строги мерки в железниците, че нещо много на зле тръгнаха навсякъде нещата... щом в ГО почнаха масово да шарят смятай колко надолу сме паднали... :?
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Nikss, успях да го видя 32113/114 преди тебе ;). Днес отивам на гара Габрово да се разходя до Плачковци, насреща идва чамуга но неочаквано лъскава. С очудване се втренчвам в нея и си викам, може ли това да е 113/114, то се оказа че е тя. Снимах някоя и фруга снимка. Оцапаните от графитаджии секции са 113/313 от лявата страна. Отвън е боядисана от горе до доло, вратите от вън от вътре, прозорците, масичките. На места са сменени седалките, секциите не се клатят страшно както на някои други чамуги. Общо всето ГО са се справили перфектно според мене :) .
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Saruman написа:Nikss, успях да го видя 32113/114 преди тебе ;). Днес отивам на гара Габрово да се разходя до Плачковци, насреща идва чамуга но неочаквано лъскава. С очудване се втренчвам в нея и си викам, може ли това да е 113/114, то се оказа че е тя. Снимах някоя и фруга снимка. Оцапаните от графитаджии секции са 113/313 от лявата страна. Отвън е боядисана от горе до доло, вратите от вън от вътре, прозорците, масичките. На места са сменени седалките, секциите не се клатят страшно както на някои други чамуги. Общо всето ГО са се справили перфектно според мене :) . Ето и снимки:

[url]Пристигането[/url]
А снимката къде е? :D
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Мнение от Labros »

Извън темата за ЕМВ, но пък в тон с резултата от цапането:

http://news.plovdiv24.com/112209.html

Незнам... Държавата подкрепя и насърчава подобни безумия...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Saruman написа:Ето снимки (не са много добри за което се извинявам):

Пристигането в Габрово

Нови седалки

Секция 113

Орисуваната част на 113

113 на тъмно
Добре си се постарал, браво, следващия път очакваме още по-хубави снимки. Явно пак не си я очаквал и не си бил подготвен с апарат по светло, та си я снимал по тъмно. Аз затова вече като ходя на гарата независимо по какъв повод си нося апарата, че що неща съм изпускал за 2 г. стаж в трейнспотинга. :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

При мен апарата е постоянно в джоба или в чантата.Колкото пъти не съм го вземал , толкова пъти съм ставал пишман.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Labros написа:Извън темата за ЕМВ, но пък в тон с резултата от цапането:

http://news.plovdiv24.com/112209.html

Незнам... Държавата подкрепя и насърчава подобни безумия...
Да и провокира да се драска още повече. :twisted: :evil:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:При мен апарата е постоянно в джоба или в чантата.Колкото пъти не съм го вземал , толкова пъти съм ставал пишман.
Определено имаш право. Изпитвал съм го на гърба си не веднъж и знам колко е гадно да изпуснеш тлъст улов. :?
Публикувай отговор

Обратно към “ЕМВ серия 32 и 33 | Electric multiple units series 32 and 33”

Информация