Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

При обновяването по - скоро да се направи настройка да не се показват всички подфоруми, а само разделите. Иначе като цяло идеята е да се създаде максимално профилиране на съответните раздели, а не тюрлю гювеч!

Мнение от assen5 »

lok45111 написа:При обновяването по - скоро да се направи настройка да не се показват всички подфоруми, а само разделите.
Това би било добре.
Администратор
Администратор

assen5 написа:
lok45111 написа:При обновяването по - скоро да се направи настройка да не се показват всички подфоруми, а само разделите.
Това би било добре.
Аз съм писал до техника до колко е възможна една друга идея. В раздела да се показват в хоризонтална подредба съдържаните вътре подфоруми. Хем прегледно - хем сбито.

Но за сливане на раздели няма смисъл да се говори, сега ако са излишни някои поради малко теми в тях, то утре примерно може да се променят нещата и активността в тях да нарастне. Сръбския ЖП форум е пример за много добра структура, с доста раздели.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Трябва да е възможно, въпреки че така наизуст не ми изглежда толкова лесно.

Моето мнение си е същото от по-рано - около половината от подразделите (48 на брой!) са напълно излишни и неоснователни, скрити зад оправданието, че се търси систематизация.
сега ако са излишни някои поради малко теми в тях, то утре примерно може да се променят нещата и активността в тях да нарастне.
Може, разбира се!
Обаче може и да не е утре, а след 6 месеца, година или повече или изобщо да не се случи.
Затова има раздели, които вече няколко години чакат активността си с по 3-4 теми вътре.
Сръбския ЖП форум е пример за много добра структура, с доста раздели.
Структурата се прави според съдържанието. Новият раздел се появява, когато има с какво да се напълни, а не превантивно, защото някога можело да има нещо за него.
Администратор
Администратор

Разделите тепърва ще се попълват с интересна информация, тъй, че нека си ги има. Ако може нека се направи сбит вид на главната страница, това ще реши проблема.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Точно това е проблема - че тепърва ще се попълват.
Не е необходимо да се подражава на другите форуми - всеки форум трябва да се развива според своите нужди, а това не става насила.
Администратор
Администратор

Смятам, че не се подражава на други форуми, просто има потребности, които задоволяваме и ние. Има партньорство с НКЖИ и е редно след като е обещан каталога за ОИ, същия да се направи и да се обособи уреден раздел за СЦБ. Нека не правим драми. Форума се развива и със сигурност по - добрия вариант за момента е да оставим съществуващите раздели такива, каквито са, пък другото само ще се нареди.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Нищо де, аз да си кажа мнението за протокола.
Пък и темата е за това.
А за сбиването на страницата ще проуча отделно как може да стане.
Администратор
Администратор

bdz46 написа:Нищо де, аз да си кажа мнението за протокола.
Пък и темата е за това.
Не съм казал нищо лошо.

Просто с раздела за СЦБ се изпълнява поето и дадено обещание към НКЖИ, които е ясно, че са партньори на форума.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Нищо конкретно не съм казал за СЦБ.
Имам предвид шестте архива, от които половината празни и разделите, в които от години има под 10 теми... и четирите раздела за сдружението, които трудно ще оправдаят съществуването си скоро.
Както и раздели с не много ясно определени функции.
Администратор
Администратор

bdz46 написа:Нищо конкретно не съм казал за СЦБ.
Имам предвид шестте архива, от които половината празни и разделите, в които от години има под 10 теми... и четирите раздела за сдружението, които трудно ще оправдаят съществуването си скоро.
Архивите: Могат да се направят да излизат в "сбит" изглед;
За сдружението: сбития изглед мисля също би бил възможен;
За другите раздели: Нищо им няма, електровозите трябва да са си посерийно, иначе става мешана скара със кисело зеле.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

За сбития изглед ще проуча въпроса отделно.
За другото...
...да си кажа мнението за протокола.
От 10-15 теми трудно ще стане "мешана скара".
Не е нужно да ме убеждаваш в противното, решенията са си твои.
Администратор
Администратор

Решенията са на целия екип, за сега предлагам ад не се бъзикат разделите и да видим на къде ще тръгне.

Ако имаш идеи можеш да пипаш спокойно, няма да умре никой ако слееш един - два раздела :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Много добре изглежда новата визия. 8) Поздравления на техниците! Чудесно са се справили. На човек да му е приятно да влиза тук. Имам една малка забележка... банерът с Дезирото (този на БДЖ) е много широк и е плътно до нашия банер с името... от другата страна банерът на "експрес сервиз" е на половин инч от банера с името. Ако може да го оправите. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Много добре се е получило !
Браво !
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация