Администратор

Администратор
Аз съм писал до техника до колко е възможна една друга идея. В раздела да се показват в хоризонтална подредба съдържаните вътре подфоруми. Хем прегледно - хем сбито.assen5 написа:Това би било добре.lok45111 написа:При обновяването по - скоро да се направи настройка да не се показват всички подфоруми, а само разделите.
Но за сливане на раздели няма смисъл да се говори, сега ако са излишни някои поради малко теми в тях, то утре примерно може да се променят нещата и активността в тях да нарастне. Сръбския ЖП форум е пример за много добра структура, с доста раздели.
Трябва да е възможно, въпреки че така наизуст не ми изглежда толкова лесно.
Моето мнение си е същото от по-рано - около половината от подразделите (48 на брой!) са напълно излишни и неоснователни, скрити зад оправданието, че се търси систематизация.
Обаче може и да не е утре, а след 6 месеца, година или повече или изобщо да не се случи.
Затова има раздели, които вече няколко години чакат активността си с по 3-4 теми вътре.
Моето мнение си е същото от по-рано - около половината от подразделите (48 на брой!) са напълно излишни и неоснователни, скрити зад оправданието, че се търси систематизация.
Може, разбира се!сега ако са излишни някои поради малко теми в тях, то утре примерно може да се променят нещата и активността в тях да нарастне.
Обаче може и да не е утре, а след 6 месеца, година или повече или изобщо да не се случи.
Затова има раздели, които вече няколко години чакат активността си с по 3-4 теми вътре.
Структурата се прави според съдържанието. Новият раздел се появява, когато има с какво да се напълни, а не превантивно, защото някога можело да има нещо за него.Сръбския ЖП форум е пример за много добра структура, с доста раздели.

Администратор

Администратор
Смятам, че не се подражава на други форуми, просто има потребности, които задоволяваме и ние. Има партньорство с НКЖИ и е редно след като е обещан каталога за ОИ, същия да се направи и да се обособи уреден раздел за СЦБ. Нека не правим драми. Форума се развива и със сигурност по - добрия вариант за момента е да оставим съществуващите раздели такива, каквито са, пък другото само ще се нареди.

Администратор

Администратор
Архивите: Могат да се направят да излизат в "сбит" изглед;bdz46 написа:Нищо конкретно не съм казал за СЦБ.
Имам предвид шестте архива, от които половината празни и разделите, в които от години има под 10 теми... и четирите раздела за сдружението, които трудно ще оправдаят съществуването си скоро.
За сдружението: сбития изглед мисля също би бил възможен;
За другите раздели: Нищо им няма, електровозите трябва да са си посерийно, иначе става мешана скара със кисело зеле.

Администратор

Много добре изглежда новата визия.
Поздравления на техниците! Чудесно са се справили. На човек да му е приятно да влиза тук. Имам една малка забележка... банерът с Дезирото (този на БДЖ) е много широк и е плътно до нашия банер с името... от другата страна банерът на "експрес сервиз" е на половин инч от банера с името. Ако може да го оправите. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори