Какви са вагоните на 2655 / 2654 по депо на домуване? Когато лятото бях в Бургас , ми казаха , че 2681 и 2682 ползват вагоните на бързия за Варна и след като ги огледах , установих , че ако изключим софийския спален , единия вагон бе плевенски , другите два варненски.С тези 4 вагона пристига 2682 в Плевен , след което откачат спалния и добавят още няколко , след което композицията е готова за път към Варна.На обратно пак било идентично - 2654 пристига в Плевен , след което някои от вагоните ги разкачат , отпред закачат спален вагон и тръгват към Бургас.Затова си мисля , че като гара на домуване на тези вагони би следвало да е посочена Варна.Горнооряховска е само машината.

Няколко са плевенски (3 или 4 доколкото си спомням) и още 3-4 варненски.Общо взето БВ 2654/2655 се движи в състав от 1 първокласен и 6 второкласни вагона.VESO написа:Какви са вагоните на 2655 / 2654 по депо на домуване? Когато лятото бях в Бургас , ми казаха , че 2681 и 2682 ползват вагоните на бързия за Варна и след като ги огледах , установих , че ако изключим софийския спален , единия вагон бе плевенски , другите два варненски.С тези 4 вагона пристига 2682 в Плевен , след което откачат спалния и добавят още няколко , след което композицията е готова за път към Варна.На обратно пак било идентично - 2654 пристига в Плевен , след което някои от вагоните ги разкачат , отпред закачат спален вагон и тръгват към Бургас.Затова си мисля , че като гара на домуване на тези вагони би следвало да е посочена Варна.Горнооряховска е само машината.
Фургонът вече го няма.И аз не вярвах , когато разбрах , но първо pavkata_zaraboy86 , после още някой от форума (забравих вече кой) , накрая и Nikks повтърди , че фургон от доста време липсва.07 написа:.... Не е ли така само в понеделник и петък, а в останалите дни 4Б+1А+1Д
Същото бе и с композицията на 2681 / 2682.На 3-ти август 2003-та видях този влак в Бургас (тогава под номера 4687 / 4686) и вагоните бяха: фургон , 4 второкласни , един първокласен между тях и спален.Когато това лято засякох нощния за Плевен , композиран няколко часа преди тръгването му , състава бе оредял до това.По - горе вече казах какво представляваше този "съкратен" състав.
От наблюденията ми досега не съм го виждал да е чак толкова пълен , виж сутринта 20161 е направо претъпкан и за него даже трябват 5 вагона ама....VESO написа:Забравих да кажа нещо по - горе. 20166 също трябва да е с 4 вагона , едно че се връща като 20161 , за който казах вече , а и освен това доста жители на Каспичан и Шумен се прибират с него от Варна , следователно населеността следва да е висока.
Като погледнах разписанието , си мисля следното - 20166 може да не е толкова пълен , понеже 2654 обира голяма част от пътниците за Шумен - пристига в удобно време (18:45) , докато пътника е в 21:42.Него повече го ползват каспичанци и отчасти шуменци.Нека напомня , че 10 минути след 2654 , в посока Варна - Каспичан се движи и 9622.

Вчера на опашката на ПВ 20111 имаше запечатен второкласен червено-бял варненски вагон серия 20 47.Снимка:
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 628326.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/27280/o63 ... 628326.jpg

Ами някой като забрави да пусне телеграма докъде ще пътува този вагон без служба може да си обиколи България като нищо , миналия месец на 2611 бяхя закачили един такъв без служба до ГО а там никой не знаеше и ако не се бяхме обадили на ревизорите при спирането ни в гарата щяхме да си го отвозим до Варна и от там пак обратно.....

Информация
Модератори