Може би за "прозорец" за възстановяване на КМ да са изменили разписанието ?VESO написа:Тези не са нормални.Заради преминаването през Илиянци и увеличените обходи , вместо 3623 да тръгва по - рано , за да може все пак да влезе в график , той тръгва по - късно.Час по - ранен от полунощ в Бургас не му давам.

Ево и на кирилица ,нјама никакав проблем,ама ми е на компјутер наместена латиница,инаце сум масинист ,голем пздрав за Веса,и хвала колега от Пловдив за инфо.
Днес влак 90106 беше с 1А 40 и ГО 1В 47. Серия 40 беше прилично почистена отвътре. Прави впечатление че 47 цата беше измита добре отвън. Локомотивът който беше подаден на 90106 беше 44 107. 2613 беше с 44 088 и червен бюфет с гара на местодомуване Варна състав смесен 74 и 50 + фургон. Да обобщя състава на 2613 беше 6 В вагона 1 А фургон и бюфет.

Днес на Бургаската гара големи скандали имаше пак от пътници с касиерките...
Отидох аз в 14:20 и гледам с големи букви написано - места за Бургас Уикенд и Сл.бряг - НЯМА
Питах аз,но се оказа ,че места само до СОФИЯ нямало , места за ПО,СЗ и Ямбол имаше. Пътувах с влака,целия беше фрашкан. на Зимница ни спряха ,но тръгнахме. 8613 ни чакаше на Ямбол ,държали го 10 мин
Сега погледнах че в София е бил +30, до Ямб. беше +5
Отидох аз в 14:20 и гледам с големи букви написано - места за Бургас Уикенд и Сл.бряг - НЯМА
Питах аз,но се оказа ,че места само до СОФИЯ нямало , места за ПО,СЗ и Ямбол имаше. Пътувах с влака,целия беше фрашкан. на Зимница ни спряха ,но тръгнахме. 8613 ни чакаше на Ямбол ,държали го 10 мин

Сега погледнах че в София е бил +30, до Ямб. беше +5
Чайката няма 63-ки от доста време.Май направи година и нещо.47-ци и 50-ки също не ми се вярва да е имала.По - скоро са били 74-ки , съставът е неизменен от смяната , а първокласният вагон се редува - веднъж е 40-ка , друг път - 74-ка. 43-ката са я пуснали може би инцидентно или е допълнителна.SaiLeR написа:.....
...чайката, която беше с много странен състав вагони серия 43,47,50 но не видях 63-ки никъде, което ме учуди.
...
Ами в движение не можах да видя добре, но със сигурност имаше 43-ка.Другите бяха червено бели вагони, но точната серия не можах да определя.Освен ако не съм объркал влака но, към 5:45 са правени снимките малко след Айтос, май няма кой друг влак да е.VESO написа:Чайката няма 63-ки от доста време.Май направи година и нещо.47-ци и 50-ки също не ми се вярва да е имала.По - скоро са били 74-ки , съставът е неизменен от смяната , а първокласният вагон се редува - веднъж е 40-ка , друг път - 74-ка. 43-ката са я пуснали може би инцидентно или е допълнителна.SaiLeR написа:.....
...чайката, която беше с много странен състав вагони серия 43,47,50 но не видях 63-ки никъде, което ме учуди.
...

Администратор

Просто нямам думи.... Ебахти и кирливата власт! Толкова да не могат да сгазят две банди- една от Ихтиман, втората от Казичене. Двайсетина орангутана безнаказно крадат кабели и релси от 5 години!!!tenata написа:Вчера видях, че са откраднали около 200-300 метра КМ във междугарието Веринско Вакарел по път 2 ( между надлеза на магистралата и проходния )

Сутринта мина странна композиция на поморийското влакче.Беше около 11 часа .Композицията беше съставена от машини който са за ремонт ,или по скоро за вадене на релси.Най-отпред бяха съоръженията за полагане на релсов път (или за вадене)а най-отзад по посока на движението беше лок серия 55 ,който не бях виждал досега ,но не можах да видя и номера му.Движеха се със скорост не по-голяма от 5км/ч при спусната бариера.Най-интересното е ,че преди 2 минути премина наобратно ,начело със същия локомотив-бариерата не беше спусната ,а влака мина поне с 20-25 км/ч .Най-интересното е ,че се прибират по никое време.Честно казано ме съмнява ,че развалят линията от рудника до Поморие.За да работят до това време ,надали ремонтират път,а по-скоро развалят и затова бързат 

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Информация
Модератори