Весо имало е случай по празниците да пускат и по 6 вагона плюс 1-вокласен, ама това беше в доброто старо време, а сега видинската група върви с 2/3 вагона, като 1-вокласен няма в композицията и тука е време да кажа какво беше положението точно когато махнаха вагон А един човек си беше закупил билет отиване и връщане от гара Видин за 1-ва класа, но в състава няма такъв вагон и тогава отидох да кажа на началник влак, че е изкаран билет за първа класва отиване и връщане, тогава той отиде при пътника и му се извини, и написа на гърба на билета някакви си работи, където не успях да ги прочета но от любопитство попитах, за едно малко резюме и ми отвърнаха, че щели да му върнат разликата от 2-ра класа за 1-ва класа
похвално, защото го бях предопредил, че ще става лошо с него заради нередностиVESO написа:Похвално! Такива случаи са изключително рядко.При нас съм наблюдавал ситуация на пътник с билет за първа класа да пита кондукторката къде е въпросното място , а тя най - грубо да му отвърне: "Ами господине , не виждате ли , че няма първокласен вагон! Сядайте където намерите!"

Къде па видя за 3660/61? Да го спират тоя Уикенд, все едно пътуваш в КПВ дето не спира навред. Ту има бистро, ту няма, целият му състав един непостоянен. Безсмислено е!
Уикенда има смисъл само лятото.
През зимата само обира пътниците на 8614.
През зимата само обира пътниците на 8614.
Последно промяна от bdz46 на Съб Фев 04, 2012 10:52 pm, променено общо 1 път.

За 3636 писаха вече и по медиите, но за 3660 нищо никъде. То и аз мога да пусна слух, че ще върнат Албената по цения и маршрут, но няма да е вярно!

Ми защо да я връщат има автобуси и познайте на кои фирми.А с това местене на хората от влак в мотриса,тея безкупейни вагони и липсата на спален вагон съвсем ще изгонят и малкото останали пътници.Та съвсем скоро ще се наложи и вагоните които прикачват към 2626 да ги махнат понеже няма да има хора за тях.За пореден път се убеждавам че БДЖ умишлено се води към фалит 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Информация
Модератори