Кой е този влак с такъв номер и какво се е случило?gonzo8611 написа:8691 с 32-ра серия По-Ва при мен беше +78 минути

http://lokforum.com/viewtopic.php?p=67030#67030stani_46001 написа: Кой е този влак с такъв номер и какво се е случило?
Виж мненията от това на Ивайло до моето най - долу на страницата.

много съм учуден че БВ 8691 е минал по пътя на Хебъра през Горна тук-Шумен и Провадия. Ако питате мен би трябвало да мине през Карнобат и Комунари пътя е по кратък. Тъй като 8613 също минава през Карнобат 8691 биха могли да го пуснат през Карлово и Сливен вместо през Нова Загора и Ямбол. През балкана много бавно затова е закъснял
През Горна ли е минал?RAILWAYSTATION написа:много съм учуден че БВ 8691 е минал по пътя на Хебъра през Горна тук-Шумен и Провадия. Ако питате мен би трябвало да мине през Карнобат и Комунари пътя е по кратък. Тъй като 8613 също минава през Карнобат 8691 биха могли да го пуснат през Карлово и Сливен вместо през Нова Загора и Ямбол. През балкана много бавно затова е закъснял

а да обърках гонзо го е писал това а не стани. Затова се получи недоразумение.

но все пак ме учудва защо БВ 8691 е минал през Стралджа, което значи че след Стара Загора е изкачвал балкана и е минал участъка Тулово-Казанлък-Сливен. По пряко щеше да бъде ако беше минал през Нова Загора и Ямбол. Но явно са го отклонили заради 8613. 

Сега тук се получи нещо като развален телефон.От къде точно е минала електричката? Аз разбрах , че е следвала 8613 по пътя му и е минала през 8-ма и от Карнобат - към 3-та.
Аз ако бях на мястото на организаторите , щях да разходя децата възможно най - много.От Стара Загора през 4-та , Тулово - Горна и задължително на север към Русе.След едночасов престой в дунавския град , през 9-та и във Варна.

Аз ако бях на мястото на организаторите , щях да разходя децата възможно най - много.От Стара Загора през 4-та , Тулово - Горна и задължително на север към Русе.След едночасов престой в дунавския град , през 9-та и във Варна.

да разбирам ли че Зимница свързва 3-та с 8-ма линия 

Информация
Модератори