Моля те ако имаш възможност да пуснеш телеграмата тук:nagi написа:От вчера има нова телеграма с която се отменят от 11.02 корекциите на 20166 и една камара влакове движещи се с ДМВ.
viewtopic.php?t=1643
Моля те ако имаш възможност да пуснеш телеграмата тук:nagi написа:От вчера има нова телеграма с която се отменят от 11.02 корекциите на 20166 и една камара влакове движещи се с ДМВ.
В грешка си. С този влак, със сигурност не с този номер съм пътувал до Берлин през '89 или '88 (малък съм бил и не помня точно). Циркаджийски циркаджийки по тъпото е, че румънците са повече шибаняци и от нас и рекетират здраво. Миналия декември за малко да ме свалят от влак по този маршрут на границата и да ме връщат в Будапеща, направо изтръпнах. Но ми показах с красноречив знак, че искат пари.pavel написа:460/461 ще се движат само между София и Букурещ. Задайте дата след 14-ти февруари и ще видите. Което е логично. Този циркаджийски влак Будапеща-Букурещ-София-Солун, с който аз имах изключително лошия късмет да се лангъркам 24 часа до Унгария,