По метода на изключването - щом не е в Южна България , остава само Белене.На Кошава аз съм пуснал снимки и Сашо ги е видял , така че знае как изглежда тя , гарата е на нормален участък , така че Червен бряг - Оряхово отпада.Още със самата снимка , става ясно , че гарата се намира на линия , по която от години не се движат пътнически влакове , което автоматично изключва участъците , по които тези влакове се движат (Левски - Свищов , Левски - Троян , Самуил - Силистра и Девня - Кардам).По линията Чб-Зп има само 2 гари - Луковит не е , понеже е с повече коловози , на Златна Панега преди време също видяхме снимки във форума и приемното сдание не изглежда така.Гарата се намира по неелетрифициран никога досега участък и Преслав и Нови пазар също отпадат.Линията Юнак - Ст. Оряхово е демонтирана одавна , така че надали някой ще има снимки от там.Относно участъка Горна - Елена - снимки на гара Лясковец пуснах преди време , някогашната гара Златарица е в съвсем друга местност и профил , а на крайната (Елена) също сме виждали снимки , но особеното е , че профилът на снимката , която си пуснал издава равнина (или низина) , докато по линията планинското присъствие е осезателно.
Е , тогава по метода на изключването остава само гара Белене - намира се в Северна България , по неелектрифициран участък , по който пътническото движение е спряно.
От гореизложеното , Rexkos правилно е стигнал до отговора.
Е , тогава по метода на изключването остава само гара Белене - намира се в Северна България , по неелектрифициран участък , по който пътническото движение е спряно.
От гореизложеното , Rexkos правилно е стигнал до отговора.
Това е поделение на МО , оцеляло по чудо след всякакви реформи в армията , е може би е заради важността му тъй като там има едни такива камиончета КРАЗ с едни големи понтони на тях и допреди доста години всяко лято имаха учения по форсирането на река Дунав .VESO написа:Най - вероятно е тя. Обаче ми е чудно тези толкова много коли какво търсят струпани в дъното. Може би има някакво действащо предприятие (![]()
![]()
) е останало работещо в този забравен и от Бога край?
Голям радост беше за нас хлапетата да отидем и да гледаме как ги пускат в реката , после правят мост или пък идваше един влекач който дърпаше след себе си един катер на 2 гуми и той влизаше в Дунава и вземаше като тласкач 1-2 понтона натоварени с по 1 камион и хоп на другия бряг.После оставяха понякога част от тези понтони закотвени за брега за някой и друг ден и ние ги ползвахме за трамплин да скачаме малко по-навътре в реката щото лятото Дунава там пада много драстично (веднъж стигнах до средата му и водата ми беше под колената , обаче течението беше ужасно и направо те събаряше ) а тракторите Беларус с по 1 ремарке просто си го преминаваха без да се замислят.
Mалко да се посъбудиме, коя е тази гара:
http://static.panoramio.com/photos/orig ... 569393.jpg?
http://static.panoramio.com/photos/orig ... 569393.jpg?

Информация
Модератори