Мнение от disell »

Комбинация 4641- 4611-Свищов работи перфектно , на връщане също , като пристигнахме в Левски за 2615 ( 26.12 ) го погледнах за населеност и просто ми стана ясно , че ще стоя не знам си колко прав и така или иначе бях решил да пътувам с 4612-4640 които бяха нормално пълни и имаше свободни места , а след ГО-лямата гара даже си бяхме сами в купето до Варна. На гара Шумен влакът почти се разтовари и в крайната гара слязохме около 30-40 пътника.

Мнение от nikol4yy »

disell написа:Комбинация 4641- 4611-Свищов работи перфектно , на връщане също , като пристигнахме в Левски за 2615 ( 26.12 ) го погледнах за населеност и просто ми стана ясно , че ще стоя не знам си колко прав и така или иначе бях решил да пътувам с 4612-4640 които бяха нормално пълни и имаше свободни места , а след ГО-лямата гара даже си бяхме сами в купето до Варна. На гара Шумен влакът почти се разтовари и в крайната гара с лязохме около 30-40 пътника.
Аз вчера пътувах с 2615 и населеността беше жестока . В първа класа стоях прав от Мездра до Павликени . Никаде нямаше места, това с тези 5 вагона по празниците е направо безобразие . :evil:

Мнение от disell »

Aз затова избрах втората и всичко си беше повече от спокойно.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Докато преглеждах електронното разписание , установих два очевидни пропуска , които графистите явно не са догледали.Както знаем , известно време първият пътнически влак от Димитровград за Пловдив тръгваше след "Хебър"-а 1650 и беше до Пещера.От миналото разписание този влак бе разделен на две с два номера , но дестинацията бе същата - след слизането на пътниците , мотрисата се пълнеше наново и продължаваше за Пещера.
Докато сега 10240 идва в ПО в 6:45.Точно в същото време 18202 заминава за Пещера и връзка не е предвидена.Причината за късния час на пристигане от Димитровград е увеличеното времепътуване (средно с над 35 минути за участъка) , поради което тази връзка не се осъществява.Но основният проблем е , че не може да се измести часа на тръгване на 18202 , тъй като 15 минути след него се движи Белият кон.Другият вариант е DESIRO-то да тръгва след Коня , но пък ще пристига в Пещера в по - късен час и няма да успее да спази разписанието на връщане да е в 9:05 на Пловдив.
Второто недоглеждане е между 10111 и 10243.Времето за връзка е само 4 минути , което е абсолютно безобразие , тъй като влакът от София идва на 2-ри челен , а димитровградският се намира на 5-ти главен.

Аз мисля да пиша писмо до дирекцията.Какво смята форума?
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Според мене за КПВ 10240 разрешението на дилемата е влака да тръгва просто по-рано от Първомай и да пристига поне 10 минути преди началния час на тръгване на 18202.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

За сега наистина е по - добре , както ти казваш , Тошко , но когато се върне старото разписание от началната си гара Димитровград няма как да тръгва по - рано , понеже връзката на 4647 с него е само 5 минути.

Мнение от stani_46001 »

Не ми харесват следобедните връзки в новото разписание от Габрово за Варна, през Горна. С ПВ 42209, тръгващ от Габрово в 13:45 в Царева ливада се чака близо 2 часа за ПВ 40214, а със следващия - ПВ 42211 заминаващ от Габрово в 17:00 пак в Царева ливада се чака около 1 час за "Хебъра". Доколкото помня при старите разписания тези връзки бяха по-удобни.

Мнение от Vancho »

Дядовата ръкавичка на път от Свищов :

Изображение

А сега си представете тоя народ в 80 местен конски вагон ... :twisted: Как да стане номера ? Вярно че тая тъпла е покрай осми декември, когато всички си тръгват по родните места, но всяка седмица и то не само петъците става невъобразим ад. А сега скоро като почва и новия семестър... не ми се мисли в чифтетата Свищов Троян какво става :!: защото точно те са с едновагонни състави
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от evrokoma »

Такава е и тълпата в последния за Добрич,а гледката вместо дизеро да е пуснат състав от лок 55 серия и вагон серия 50 не е рядка затова много хора ползват маршрутки Добрич-Варна и от там или влак или автобус като повечето предпочитат автоДруса :evil:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Мнение от disell »

Излезе една нова безумна поправка за влак 20166 който през лятото в дните вторник и петък ще тръгва с 1 ч. по-късно от Варна заради двата МБВ които (1004 и 1014 ) се движат именно тогава но не мога да схвана логиката , те тръгват когато 20166 вече ще е минал Провадия и едва ли ще ги "подпре" някъде.

Мнение от 44142 »

Потвърдено е на 14.02.2011 за последно ще се движат влакове 361 и компания.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Явно заради Деня на влюбените , последно някой богат грък ще отскача да види българската си любовница и ще се върща.
Това в кръга на шегата.

Мнение от dobo »

Според сайта на БДЖ влак 20150 вместо през Дибич минава през...Добрич и разстоянието между Радко Димитриево и Добрич се изминава за има няма 5-6 минути а от Добрич до Шумен са 10 мин. :lol: :lol: :lol: Ликувайте съфорумци най-сетне се сбъдна една мечта.Имаме си влак стрела, като за капак ем на ток и ем на дизел баца :lol: :lol: :lol:
[/img]
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

да наистина трябва да си поправят тази грешка че смешни стават пак добре че не са написали Добрич-север. Като се замисли човек къде е логиката след Радко Димитриево да минава транзит до Добрич и после пак да се връща в Шумен :D или може би се връща през Комунари, Дългопол, Синдел, Повеляново, Девня, Суворово и Вълчи дол транзит :D :D :D

Мнение от nagi »

disell написа:Излезе една нова безумна поправка за влак 20166 който през лятото в дните вторник и петък ще тръгва с 1 ч. по-късно от Варна заради двата МБВ които (1004 и 1014 ) се движат именно тогава но не мога да схвана логиката , те тръгват когато 20166 вече ще е минал Провадия и едва ли ще ги "подпре" някъде.

От вчера има нова телеграма с която се отменят от 11.02 корекциите на 20166 и една камара влакове движещи се с ДМВ. :)
Публикувай отговор

Обратно към “График за движение на влаковете | Trains schedule”

Информация