Акредитиран фотограф

Акредитиран фотограф
Може и да се лъжа, но ми се струва, че преди доста години същите тези машини (с малки номера) бяха наредени една след друга долу на брега в двора на училището по транспорт. Тогава още нямаше цифрови апарати и се подвизавах с една скина, с която заснех машините. За съжаление така и не проявих тогава филма, а това беше преди повече от 10 г. Чудя се дали има шанс за филма за да се разкавам до фотото ?

Администратор

Акредитиран фотограф
Аз пък си спомням на 150м. източно от музея и училището точно пред 12-ти пост едни зелени вагони с надпис на тях ВАГОН-ВИДЕО и това след това ги махнаха и демонтираха линиите.gzo написа:Може и да се лъжа, но ми се струва, че преди доста години същите тези машини (с малки номера) бяха наредени една след друга долу на брега в двора на училището по транспорт. Тогава още нямаше цифрови апарати и се подвизавах с една скина, с която заснех машините. За съжаление така и не проявих тогава филма, а това беше преди повече от 10 г. Чудя се дали има шанс за филма за да се разкавам до фотото ?

Администратор

Глобален модератор
Един ден много ще съжаляваме за нарязаните седмици!!!, и това ще е много скоро, но уви сегашните управляващи от локомотиви не разбират!. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Информация
Модератори