Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

svd90 написа:Какъв е тоя престой на нощния от София до Бургас (22:40) 26 минути на СТара Загора + престой на Черна гора....

ловдив както подобриха времепътуването на влаковете през Карлово
На СтЗ през ноща има доста връзки с други влакове и се изчакват, на Черна гора има разминаване
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На Черна гора 8626 се разминава с 8627 и който пристигне първи , чака другия.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

В сила от днес е ГДВ 2010, да ни е честит!

Справлка за таблата на гара София показва, че заминаващите влакове се движат по график и без закъснение. Пристигащите също вървят по график с изключение на БВ 3636 от Варна, който се движи с 5 мин/закъснение и МБВ 293 от Белград, пристигащ с 30 мин/закъснение.

На гара Варна също няма закъснения на пристигащи и заминаващи влакове, тоест и там преминаването към новия ГДВ е минало плавно и без закъснения.

На гара Бургас също няма информация за закъснения на влакове, тоест и там ГДВ 2010 е влязъл без да причини объркване.

На гара Пловдив с 5 мин/закъснение се движи БВ 8626 по осъществяване на връзка, с 10 мин/закъснение пък се движи БВ 8636 поради изчакване на локомотив, а БВ 1650 е заминал с 10 мин/закъснение от началната си гара поради късно приет в гранична гара международен влак. Останалите влакове се движат навреме и съгласно влезлия в сила ГДВ.
64.19

Мнение от svd90 »

Защо на таблото на някои влакове пред гарата ,от която тръгва има "R"

Примерно Сл.бряг:
от: R Бургас през: Пловдив

Мнение от desiroml »

svd90 написа:Защо на таблото на някои влакове пред гарата ,от която тръгва има "R"

Примерно Сл.бряг:
от: R Бургас през: Пловдив
R - задължителна резервация, макар, че е прието да се загражда в квадратче, а само R означава резервацията възможна. За бившите УБВ сега има зад. резервация.
Влака щади природата - пътувайте с ВЛАК!!!
Върнете ни кушетите!

Мнение от Labros »

Пишете до компетентните служби, поддържащи сайта и сигнализирайте да отстранят проблема, както и да обяснят с легенда какво значи означението. Защото явно не е сторено.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това го знам от пътеводителите - само "R" - закупуването на запазено място не е задължително , а при "R" , оградено в квадратче - задължително.В последния пътеводител тези неща май ги няма.

Мнение от svd90 »

А тва задължително запазено място се издава от всички гари , не само от началната нали
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

svd90 написа:А тва задължително запазено място се издава от всички гари , не само от началната нали
Да.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

А има ли вече пътеводители по гарите?

Мнение от HASSEN »

Saruman написа:А има ли вече пътеводители по гарите?
Днес в Стара Загора нямаше.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Пътеводителите още не са отпечатани, вероятно тази седмица ще започнат да ги пускат в продажба по гарите и ЖП бюрата.
64.19

Мнение от HASSEN »

lok45111 написа:Пътеводителите още не са отпечатани, вероятно тази седмица ще започнат да ги пускат в продажба по гарите и ЖП бюрата.
Сам каза, че още не са отпечатани, следователно най-рано ДРУГАТА седмица може би ще се появят ;)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Мен ако питате има си електронен пътеводител в сайта на БДЖ. Тия пътеводители и разписания са за бабките и дядовците, които нямат компютри и интернет. :D Не вярвам да се продават много по гарите. Още повече, че младите хора имат лаптопи и пак могат да следят и цени и времепътуване и каквото ги интересува в сайта. Наистина всеки си има предпочитания, но аз мисля, че щом го има в интернет няма смисъл да се харчат излишни пари. Не знам какво толкова им се нахвърляте. :D :lol: Има и един друг момент - електронният пътеводител също не е цвете, но аз си го предпочитам и ми върши достатъчно добра работа. Освен това, повечето влакове, които ми трябват ги знам.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Сега, има и друга страна някой път се случва Електронния Пътеводител да е офлайн, или пък пътуваш и няма как да видиш разписание за дадено направление. Така, че най-хубаво е да имаш и Пътеводител. Пък и ти нали си имаш КР и го ползваш, защо пък да нямаме ние Пътеводител.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация