Доколкото знам , влакът ще цепи транзит през Балкана , както предишни години - точно по маршрута на 4646 и навярно ще се движи малко след него.Точно така бе миналата година и стана страшно неудобно да се снима , понеже от Дг потегли към 2:00.Най - голям шанс да го заснемат обстойно имаха русенци , тъй като пристига там сутринта.

То пък една чест... няма що, нямам думи просто... да не говорим каква кочина караше ориента от Р до Ва на отиване - 44 113... тая ми толко противна и за всички ще е най-добре да й сложат редуктори за 110, да стане 45 113 и да блъска яко товарачките в Балкана.42 072.9 написа:Каква чест ще ги карат ГО инструктори.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Споко бе утре ще се поправим русенци за първия ден на ориентаVESO написа:Доколкото знам , влакът ще цепи транзит през Балкана , както предишни години - точно по маршрута на 4646 и навярно ще се движи малко след него.Точно така бе миналата година и стана страшно неудобно да се снима , понеже от Дг потегли към 2:00.Най - голям шанс да го заснемат обстойно имаха русенци , тъй като пристига там сутринта.

Ето малко скимки от краткото гостуване на Влака във Варна (извинявам се за лошото качество , но снимките са правени набързо от синът ми и негов съученик който отидоха да го видят просто ей така ):
46.234 готов да го обслужи , прикачането е завършено ,вагон 3539,технически надписи 1,един от вагоните,табелката с маршрута ,бар-вагона очаква своите гости ,снимка 2 на същия вагон,снимка 3,снимка 4,последна снимка 5.
46.234 готов да го обслужи , прикачането е завършено ,вагон 3539,технически надписи 1,един от вагоните,табелката с маршрута ,бар-вагона очаква своите гости ,снимка 2 на същия вагон,снимка 3,снимка 4,последна снимка 5.

Някой знае ли, тази година кога ще мине през България "Ориент Експреса"?
Последно промяна от stani_46001 на Пет Авг 05, 2011 8:56 am, променено общо 1 път.

Администратор

Миналата година филиално депо Кн (р-н Бс) подаде л-тива (46 234 беше) за Ориента от Ва до Сз, а придвижването Кн-Ва стана чрез Родопи (8631-ІІ). За утре обаче в разписанието на депо Кн не пише нищо и при това положение или ще се кара от депо Ва, което стана през 2009 г., или лок и бригада от депо Сз ще бъдат изпратени 8631"/връщат до Сз. 
Интересно какъв е тонажът и колко вагона е, депо Р гледам имат писана бригада само за 1 лок, вероятно ще подадат файтър.

Интересно какъв е тонажът и колко вагона е, депо Р гледам имат писана бригада само за 1 лок, вероятно ще подадат файтър.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори