Мнение от Mashinista »

bdz46 написа:Ще снимаш от влака, от машината, влака отстрани. Бавна работа е ама накрая ще се получи интересно и разнообразно.
Това ми е идеята,да го направя интересно за гледане.Просто си мисля,че с парната машина ще е по-интересно
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Ама трябва кола и да е когато има пътуване с парната.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

С какво ще гониш влака с парната?

Мнение от Mashinista »

bdz46 написа:С какво ще гониш влака с парната?
Мисля,че няма нужда от това,защото съм чувал че на някой места можеш да бягаш заедно с влака :)
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

И аз съм го чувал, но нали не мислиш, че е вярно.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Машиниста написа:
bdz46 написа:С какво ще гониш влака с парната?
Мисля,че няма нужда от това,защото съм чувал че на някой места можеш да бягаш заедно с влака :)
ТОва е образно казано. Наистина ти трябва велосипед или кола. Но кола е за предпочитане, имайки се предвид профила на пътя, по който ще гониш влака, както и опасните криви, които определено при най - малка грешка на велосипедиста водят до доста сериозни щети :wink:
64.19
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

С велосипеда по нагорнището влака ще те подмине като пътен знак. По надолнището няма проблем да го надгониш, стига да не се пребиеш (пребивал съм се точно там опитвайки се да гоня влак 16102 с велосипед).

Мнение от Mashinista »

bdz46 написа:С велосипеда по нагорнището влака ще те подмине като пътен знак. По надолнището няма проблем да го надгониш, стига да не се пребиеш (пребивал съм се точно там опитвайки се да гоня влак 16102 с велосипед).
Нека първо си уредя работите да проуча разписанията,да видя кое ми е най-удобно(все пак съм ученик)да купя лента,която е по-скъпа от билета :D и да си намеря помощник
Администратор
Администратор

Помощник в мое лице ще имаш. Но трябва сериозно да поработиш върху програмата на пътуването и графика за заснемане на влака.
64.19

Мнение от Mashinista »

lok45111 написа:Помощник в мое лице ще имаш. Но трябва сериозно да поработиш върху програмата на пътуването и графика за заснемане на влака.
Да така и ще направя.Аз мисля първо да си направя един курс за да проуча трасето,а второто да е вече снимачен.
Администратор
Администратор

Машиниста написа:
lok45111 написа:Помощник в мое лице ще имаш. Но трябва сериозно да поработиш върху програмата на пътуването и графика за заснемане на влака.
Да така и ще направя.Аз мисля първо да си направя един курс за да проуча трасето,а второто да е вече снимачен.
Освен това трябва да си отделиш два дни. В първия ден ще се направи пътуване до Банско. Ще се преспи в депото(там има свободни три легла) и ще се тръгне надругия ден с вл. 16102.
64.19
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

А не може ли да се отиде до Бно с 10103 и обратно с 10106?
Администратор
Администратор

bdz46 написа:А не може ли да се отиде до Бно с 10103 и обратно с 10106?
Може, но идеята е да се пътува с един и същ машинист :wink:
64.19

Мнение от Mashinista »

lok45111 написа:
Машиниста написа:
Освен това трябва да си отделиш два дни. В първия ден ще се направи пътуване до Банско. Ще се преспи в депото(там има свободни три легла) и ще се тръгне надругия ден с вл. 16102.
Ами може и така.Аз имам близки в Белово също така,ако случайно не са свободни в депото но ще чакам до нашата междусрочна ваканция,която е след един месец някъде.И тогава ще пътувам по мойте планове.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

След въвеждането на новия чифт влакове вероятно се е променил графика. Мисля, че сега само 16107/16102 са с преспиване.
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация