Това ми е идеята,да го направя интересно за гледане.Просто си мисля,че с парната машина ще е по-интересноbdz46 написа:Ще снимаш от влака, от машината, влака отстрани. Бавна работа е ама накрая ще се получи интересно и разнообразно.

Администратор
ТОва е образно казано. Наистина ти трябва велосипед или кола. Но кола е за предпочитане, имайки се предвид профила на пътя, по който ще гониш влака, както и опасните криви, които определено при най - малка грешка на велосипедиста водят до доста сериозни щетиМашиниста написа:Мисля,че няма нужда от това,защото съм чувал че на някой места можеш да бягаш заедно с влакаbdz46 написа:С какво ще гониш влака с парната?

64.19

Нека първо си уредя работите да проуча разписанията,да видя кое ми е най-удобно(все пак съм ученик)да купя лента,която е по-скъпа от билетаbdz46 написа:С велосипеда по нагорнището влака ще те подмине като пътен знак. По надолнището няма проблем да го надгониш, стига да не се пребиеш (пребивал съм се точно там опитвайки се да гоня влак 16102 с велосипед).

Администратор

Администратор
Освен това трябва да си отделиш два дни. В първия ден ще се направи пътуване до Банско. Ще се преспи в депото(там има свободни три легла) и ще се тръгне надругия ден с вл. 16102.Машиниста написа:Да така и ще направя.Аз мисля първо да си направя един курс за да проуча трасето,а второто да е вече снимачен.lok45111 написа:Помощник в мое лице ще имаш. Но трябва сериозно да поработиш върху програмата на пътуването и графика за заснемане на влака.
64.19

Администратор

Ами може и така.Аз имам близки в Белово също така,ако случайно не са свободни в депото но ще чакам до нашата междусрочна ваканция,която е след един месец някъде.И тогава ще пътувам по мойте планове.lok45111 написа:Освен това трябва да си отделиш два дни. В първия ден ще се направи пътуване до Банско. Ще се преспи в депото(там има свободни три легла) и ще се тръгне надругия ден с вл. 16102.Машиниста написа:Да така и ще направя.Аз мисля първо да си направя един курс за да проуча трасето,а второто да е вече снимачен.lok45111 написа:Помощник в мое лице ще имаш. Но трябва сериозно да поработиш върху програмата на пътуването и графика за заснемане на влака.
Информация
Модератори