Администратор
аз си викам да се разбереме всички къде ще се чакаме и в колко часаWOLFMX написа:Само до попитам,заедно ли купуваме билети или всеки сам? Не е ли по -добре да сме всички заедно или вече не става?

нека да бъде към 11-11:30 така мисля че ще по-удобно
аз и emoboi95 пристигаме с 7621 

Администратор
За сега сме:
1. lok45111
2. VESO
3. bobara_e_tuk
4. emoboi95
5. gergeto234
6. Petko Ivanov
7. bdz46
8. bdz_bg
9. WOLFMX
10.railwaymaniac + 2 лица
11.elektrovoz46
ДО ТУК: 13 души
Още желаещи?
1. lok45111
2. VESO
3. bobara_e_tuk
4. emoboi95
5. gergeto234
6. Petko Ivanov
7. bdz46
8. bdz_bg
9. WOLFMX
10.railwaymaniac + 2 лица
11.elektrovoz46
ДО ТУК: 13 души
Още желаещи?
Последно промяна от Mario Evstatiev на Пет Мар 25, 2011 3:30 pm, променено общо 1 път.
64.19

За сега има потвърдени - "иранката" + още 3 вагона, но вече се чува (не е потвърдено още), че общо щели да са 5 вагона!!!

- И от нашите хора, са тръгнали с големи семейства от типа "ние, братчедката с мъжа и, бабата с внучето и кучето, баджанака с трите деца и жена му,..."
....абе въобще големи групи се заформят както частни - така и по фирми.
Е нека кажат после от БДЖ, че не е имало интерес!!!

- И от нашите хора, са тръгнали с големи семейства от типа "ние, братчедката с мъжа и, бабата с внучето и кучето, баджанака с трите деца и жена му,..."
....абе въобще големи групи се заформят както частни - така и по фирми.
Е нека кажат после от БДЖ, че не е имало интерес!!!

Глобален модератор
Днеска иде представител на депо ГО да попътува. Утре може да дойдем и още.
Аз да си призная първото ми пътуване с парна машина (изключвайки времето, когато бяха в редовна експлоатация), но извън машината - във вагон, като бял човек, с бяло лице и чисти дрехи, беше на товарната проба на 05.01 през декември. То било доста приятно. Ще си направя кефа да са повозя до Бн.
Но пък от друга страна несравнимо по-голяма тръпка е да са грижиш за машината, да я храниш, поиш, мажеш, поправяш, и тя да ти са отблагодарява като ти са подчинява и ти изпълнява желанията! Умората и мърлянето са нищо пред преживяването. Друго си е в машината да й усещаш напъна и рева!
Аз да си призная първото ми пътуване с парна машина (изключвайки времето, когато бяха в редовна експлоатация), но извън машината - във вагон, като бял човек, с бяло лице и чисти дрехи, беше на товарната проба на 05.01 през декември. То било доста приятно. Ще си направя кефа да са повозя до Бн.
Но пък от друга страна несравнимо по-голяма тръпка е да са грижиш за машината, да я храниш, поиш, мажеш, поправяш, и тя да ти са отблагодарява като ти са подчинява и ти изпълнява желанията! Умората и мърлянето са нищо пред преживяването. Друго си е в машината да й усещаш напъна и рева!
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Информация
Модератори