Мнение от pepino1990 »

lok45111 написа:
pepino1990 написа:
bobara_e_tuk написа:многоуважаваният Bdz_fan_site отново тероризира наши съфорумци ето в този клип http://www.vbox7.com/play:b4971cdb погледнете коментарите по-надолу
Може си кара си кво ги боли сульо и пульо има ли китап нема ли аре нека докаже че е неправоспособен ама нема как да стане само си плямпа некав разгонен пубер
На всички съгрешили и изхвърлени от единствения все още нормален ЖП форум... АДМИНИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :lol: Какво се очудваш, Пепино :?:

Тоз индивид е подвел няколко сайта, отделно се съюзява с други изритани нехранимайковци и хаймани и правят анти реклама. Да, но нито един от нормалните, членуващи тук не се е явявал на учредително събрание пиян на тесла :lol:
Еми ще пречат админите след като гледат да си исчистят форума от лекета които пак се натрапват,тия дето се съюзяват за анти реклама отстрани ми изглеждат като циганско гето,а пиянството е no comennt.

Мнение от turboto »

plastikat написа:Като гледам коментарите и Rexkos бая е изливал помия по адрес на Марио .Нямам думи -лапешки работи ,до ония ден ходеше на форумни мероприятия ,а сега плюе.
Споко, който плюе по другите после сам се дави в плюнките си... ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВНИМАНИЕ ИМ ОБРЪЩАТЕ...
Здравейте

Мнение от milenski51 »

За галерията Миленски51 е моя .Направил съм я да се качват авторски снимки с цел използване да се правят модели на БГ подвижен състав .За случилото се с качването от един потребител начужди снимки който е откраднал се извинявам .Надявам се за напред да не се получавт такива неща стремя се максимално да контролирам снимките който се качват но този потребител явно си краде от всякъде. Ако има подобен случай за напред сигнализирайте а аз ще се заема с нарушителя и премахването на снимката .
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

pepino1990 написа:
bobara_e_tuk написа:многоуважаваният Bdz_fan_site отново тероризира наши съфорумци ето в този клип http://www.vbox7.com/play:b4971cdb погледнете коментарите по-надолу
Може си кара си кво ги боли сульо и пульо има ли китап нема ли аре нека докаже че е неправоспособен ама нема как да стане само си плямпа некав разгонен пубер
1. Помията, която се излива по мой адрес е резултат от строгата политика, която водя като администратор на форума;
2. Постигнатото от Сдружението, на което съм управител поражда допълнителна злоба и естествено - коментари, граничещи с абсолютната глупост;
3. Автора на клипа е клонинг на небезизвестен "многолик" потребител, подвизавал се по разни ЖП форуми и популярен с "активната си гражданска позиция";

Може да се противодейства лесно:
1. Някой, който има активна регистрация във vbox7.com отваря клипа и го докладва на админите;
2. Чрез писане на изобличаващи коментари;
64.19

Мнение от bobi124 »

Аз и вчера, и днеска докладвах клипа. Вчера изтриха нецензурните коментари по адрес на администратора ни, а сега помолих и за по сериозни мерки.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

bobi124 написа:Аз и вчера, и днеска докладвах клипа. Вчера изтриха нецензурните коментари по адрес на администратора ни, а сега помолих и за по сериозни мерки.
коментарите продължават...

Мнение от bobi124 »

bobara_e_tuk написа:
bobi124 написа:Аз и вчера, и днеска докладвах клипа. Вчера изтриха нецензурните коментари по адрес на администратора ни, а сега помолих и за по сериозни мерки.
коментарите продължават...
Много бързаш преди час подадох сигнала. Впрочем лицето nikolai40.... има в профила си клип в който кара мотриса Desiro, клипът е направен личен обаче съм го гледал преди. Мисълта ми е че точно той не трябва да има претенции за това дали дадено лице има правоспособност или не.
Администратор
Администратор

Коментарите са от тъпи по-тъпи и интересното е, че нито един мерзавец не смее да излезе от интернет анонимността, защото го е страх. Друг е въпроса, че тези, които пишат точно под този клип са карали влак десетки пъти нелегално, но си мълчат.
64.19
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Усилията, които полага администратора, за да поддържа реда във форума са похвални,заради степента на своето постоянство. Това е единствения форум на железопътна тематика, в който за първи път виждам създаден ред не само на теория. Подобни клипове и прилежащите към тях коментари са не просто пошли, направо са помиярски,а хората разпространяващи ги целенасочено трябва просто да бъдат изхвърлени моментално от форума без каквито и да било обяснения.

Мнение от desiro_94 »

То ако става за въпрос, Николай е пуснал корени почти във всеки сайт, който е свързан с Ж.П. тематика.
Сега във VBOX7 е качил около 900 клипа, като 1/3 част от тях не са негови клипове. Някой са откраднати, а други са му подарени.
Мога да кажа, че нашият Зам. Администратор (bdz_bg) е една от жертвите му. От него бяха откраднати около 10 или 15 клипа, но след моя намеса повечето ги изтри, но може да е пропуснал някой клипове и да са още видими в неговият профил.
Мога да спомена и други потребители от VBOX7, които са негови жертви, включително и аз, но те не бяха качени, а просто изтеглени.
Сега разбира се, че не е само той в сайта с крадени клипове и администраторите да обърнат сериозно внимание на него, но ако поне няколко човека подадат сигнал (най-вече хората станали жертва) за крадени клипове, то със сигурност и от там може да се отърват от него.
В момента повечето му клипове са лични, но ако някой успее да си познае клипа, то нека да сигнализира незабавно на администратор.

Мнение от desiro_94 »

desiro_94 написа:То ако става за въпрос, Николай е пуснал корени почти във всеки сайт, който е свързан с Ж.П. тематика.
Сега във VBOX7 е качил около 900 клипа, като 1/3 част от тях не са негови клипове. Някой са откраднати, а други са му подарени.
Мога да кажа, че нашият Зам. Администратор (bdz_bg) е една от жертвите му. От него бяха откраднати около 10 или 15 клипа, но след моя намеса повечето ги изтри, но може да е пропуснал някой клипове и да са още видими в неговият профил.
Мога да спомена и други потребители от VBOX7, които са негови жертви, включително и аз, но те не бяха качени, а просто изтеглени.
Сега разбира се, че не е само той в сайта с крадени клипове и администраторите да обърнат сериозно внимание на него, но ако поне няколко човека подадат сигнал (най-вече хората станали жертва) за крадени клипове, то със сигурност и от там може да се отърват от него.
В момента повечето му клипове са лични, но ако някой успее да си познае клипа от заглавията, то нека да сигнализира незабавно на администратор.

Мнение от milenski51 »

BDZ_89 e същият екземпляр николчо 4099 ithebeast както е известен в TRAINZ-BG.com.Този олигофрен е на 13 години и е умопобъркан и съм сигурен че не познава хората който псува и ругае
Администратор
Администратор

milenski51 написа:BDZ_89 e същият екземпляр николчо 4099 ithebeast както е известен в TRAINZ-BG.com.Този олигофрен е на 13 години и е умопобъркан и съм сигурен че не познава хората който псува и ругае
Като цяло, който се захване да си търси правата става "***", "дебил" и какво ли още не.
64.19

Мнение от milenski51 »

На пълно си прав за това .Преди ми бе пойскал този същият индивид снимки на 86-013 и аз лично с Руменсофт бяхме го снимали и му дадох 2-3 снимки и след 5 минути ги гледам качени в Railmodelinga .И писал че са негови бил ги снимал в Пирдоп а то е очевадно че са снимани в Бургас .И тогава се скарах много жестоко с него но вече чашата преля с кардените снимки от ващият форум .За това е баннат по ip за винаги от моята галерия .
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не е ли по - лесно да се пише на администраторите на сайта да бъде изтрит въпросният клип? Пък като го няма и коментарите с него няма да ги има. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация