Не искам и да си спомням на връщане от Млг до Дг как мръзнахме... после като дойде 43 509 начело и стана перфектно.
Като цяло тогава и 3-те дни, които обхванаха пътуването (30.04, 01.05 и 02.05) си бяха облачни и студени.
Въпреки всичко останах доволен от видяното и преживяното, но да се пътува през лятото е къде къде по-добре. 

Като цяло тогава и 3-те дни, които обхванаха пътуването (30.04, 01.05 и 02.05) си бяха облачни и студени.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

искам да ви се похваля за пътуването което осъществих. В сряда вечерта тръгнах от Шумен с влак 2615 отидох до Варна 19:30-21:00. 21:45 тръгнах с 3636 и в четвъртък сутринта слязох на Пирдоп, където след кратко чакане продължих пътуването за София с пътнически влак 30120. След като вчера цял ден обикалях из София успях да отида и до Банкя, където на 14:05 се повозих на местния крайградски влак. Билета 0.80 лева не важат намаления. А пък снощи направих нощната релация 2627-4646 за русе. Тази сутрин 7:36 от Русе с влака за Каспичан и на Самуил смених за Силистра. Мислих вариант да ходя с 8627 до Ямбол оттам с Дианата до Пловдив и Панагюрище но се улисах да се возя по трамвайте и го изтървах но следващия път и затова има време.

Последно повикване! Място на събиране Дъбово, час 11:20. За идващите от Северна България 4641 пристига на Дъбово в 10:48, за Софиянци 3621 на Дъбово е в 11:18, за идващи от Пловдив и Стара Загора варианта е 40104 който е на Дъбово в 11:10 и случайно ако има някой от Бургас и Сливен за тях варианта би бил 30254 стигащ в 11:00 на Дъбово. За сега сме 5 човека, надявам се да се съберем повече и да си изкараме добре.

Обратна връзка:
Вероятно и аз ще се присъединя към вас пак ще пиша допълнително в петък вечерта,но ме включете към списъка
П.С Благодаря за съвета Ники явно доста ми се отразява това нередовно посещаване на форума..
П.С Благодаря за съвета Ники явно доста ми се отразява това нередовно посещаване на форума..

Последно промяна от ProFoRManCe на Чет Апр 29, 2010 11:20 am, променено общо 1 път.

Ти хубаво пишеш от зала, ама виж, че баш под полето, в което пишеш има клавиатура.ProFoRManCe написа:Veroqtno i az shte se prisuedinq kym vas pak shte pisha dopulnitelno v petuk vecherta,no me vkluchete kym spisaka![]()
P.S Mnogo se izvinqvam za ezika po koito pisha , no sum na zala !

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Информация
Модератори