много ми е интересно с какво сте заети от 26 до 30 декември. На работа ли сте или на университет или училище? така или иначе то се е видяло че сам ще пътувам, но не е сигурно преди вторник 1 декември. Първо да ми заверят семестъра и така. А и още нещо нали знаете, че от 12 декември на всички влакове се въвеждат нови разписания и нови номера. Влакове като златни пясъци чайка слънчев бряг белият кон родопи и т. н. вече няма да има. Ако погледнете в сайта на бдж ще видите че се премахват всички УБВ. Те се заменят с обикновени БВ. Това се прави с цел да спират на повече гари и да е по-евтино. бдж спря експресите. 

Администратор
УБВ се махнаха, но бързите влакове, приемници на тяхно място си спират като УБВ, но са с цена на бърз влак.
Някои тук работят на сменен график - тоест няма делник или празник. Това е един от проблемите.
Но мнозина от нас ще са свободни, тъй, че нека се реши как ще протече пътуването и после да видим кои ще присъстват. Мисля, че ще е интересно доста.
Някои тук работят на сменен график - тоест няма делник или празник. Това е един от проблемите.
Но мнозина от нас ще са свободни, тъй, че нека се реши как ще протече пътуването и после да видим кои ще присъстват. Мисля, че ще е интересно доста.
64.19

Знаеме за УБВ, то от 1 месец само това ни е в устата. А иначе с какво сме заети от 26 до 30 декември ли? С почивка, приготовления за празниците и т.н., не сме толкова свободни колкото си мислиш въпреки, че не сме на училище пак си имаме ангажименти вкъщи и т.н., и ние сме хора и ние искаме да си почиваме.RAILWAYSTATION написа:много ми е интересно с какво сте заети от 26 до 30 декември. На работа ли сте или на университет или училище? така или иначе то се е видяло че сам ще пътувам, но не е сигурно преди вторник 1 декември. Първо да ми заверят семестъра и така. А и още нещо нали знаете, че от 12 декември на всички влакове се въвеждат нови разписания и нови номера. Влакове като златни пясъци чайка слънчев бряг белият кон родопи и т. н. вече няма да има. Ако погледнете в сайта на бдж ще видите че се премахват всички УБВ. Те се заменят с обикновени БВ. Това се прави с цел да спират на повече гари и да е по-евтино. бдж спря експресите.

Засега остава вариантът Ямбол - Петрич със съответните обиколки през 3-та, 8-ма и т.н. Подробности около пътуването съм пуснал още в началото на темата.lok45111 написа: По темата: Нека се определи вариант за предновогодишното пътуване, за да видим кой как ще може да се впише в него. Идеята за Словения ще я оставим за на лято, може дори като форумен проект.
Ако някой иска да предложи по-добър вариант, нека го пусне тук. Единствените условия, които се изискват са:
1 - Пътуването да се вмества в рамките на около 36 часа (две нощи и един ден). Заминаване на 25-ти декември вечерта и пристигане на 27-ми декември сутринта.
2 - Обиколката да НЕ включва пътуване с Дезиро или ако има такова, то да е с продължителност не повече от 1-2 часа.

Понеже покрай 8ми ще почивам малко, реших да иэползвам оскъдния си фиансов ресурс за пътуване вместо за кръчми и пиянстване. Плана е следния: 6.12. Сф 4626, после 9621/3660 до Бс, 80142/30157 до Шн, 2636/(20135/)24213 до Троян, 20104 до Лч, 20204/(2610 до Сф)/20137 до Шн, 26203/3636(до Сф)/4697 до Димитровград и накрая 490 до Сф. Ако някой има възможност и желание да се включи, да заповяда.
Последно промяна от desiroml на Пет Дек 04, 2009 9:36 pm, променено общо 1 път.
Влака щади природата - пътувайте с ВЛАК!!!
Върнете ни кушетите!
Върнете ни кушетите!

4647 се движи само между Русе и Плачковци, а между Тулово и Димитровград се движи 4697. Но липста връзка между 4647 и 4697!desiroml написа:Понеже покрай 8ми ще почивам малко, реших да иэползвам оскъдния си фиансов ресурс за пътуване вместо за кръчми и пиянстване. Плана е следния: 6.12. Сф 4626, после 9621/3660 до Бс, 80142/30157 до Шн, 2636/(20135/)24213 до Троян, 20104 до Лч, 20204/(2610 до Сф)/20137 до Шн, 26203/3636(до Сф)/4647 до Димитровград и накрая 490 до Сф. Ако някой има възможност и желание да се включи, да заповяда.

Ей хора знаете ли какво мисля. Планирам в скоро време да пътувам от Шумен до Стара Загора. Знаете ли каква е целта на пътуването ми? Искам да видя какво представляват автобусите на бдж и как возят. Все пак знаете, че удължиха ремонтите между Кръстец и Плачковци до 15 януари. Само затова отивам да видя какво представлява автобус на бдж
Най - обикновени автобуси на някоя от местните фирми , с които БДЖ са сключили договор за превоз на пътници през участъка , в който се изършват ремонтни дейности.Моли се само да не попаднеш на някоя очукана "Чавдар"-ка , на която покривът тече , вътре да мирише на нафта и максималната скорост извън населени места да е 60 км/ч.

Или на нашенска KENTA , излязла от завода в Омуртаг. Този автобус съм го признал - през лятото в него умираш от жега , през зимата - от студ.Дълго време не бях виждал такъв и мислех , че са изчезнали , но преди няколко месеца мернах един на "Троян автотранспорт" , значи още ги има.
Последно промяна от VESO на Съб Дек 12, 2009 10:56 pm, променено общо 1 път.

Автобусите не са на БДЖ, а са наети временно. Не са кой знае какъв лукс, в това можеш да си сигурен. За такива има пари - такива наемат.RAILWAYSTATION написа:Ей хора знаете ли какво мисля. Планирам в скоро време да пътувам от Шумен до Стара Загора. Знаете ли каква е целта на пътуването ми? Искам да видя какво представляват автобусите на бдж и как возят. Все пак знаете, че удължиха ремонтите между Кръстец и Плачковци до 15 януари. Само затова отивам да видя какво представлява автобус на бдж

Информация
Модератори