Мнение от veselintodorov »

Ще дойда с удоволствие да помогна само с лъскането на кенефите незнам тая работа взе да става много смрадлива зависи каде трябва да се чисти и колко много кенефи има в един влак направо като си помисля но ако това е начина, ще се борим със смратта. :o
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Аз предложих за занимателна работа по възстановяването на 66 007.8 :) Няма кенефи, но ще играе шкурката и кореселина доста.
64.19

Мнение от veselintodorov »

Става имай ме в предвид не разбирам много но за тази работа не се изискват кой знае какви умения важно е и желанието. :)

Мнение от desiroml »

Радвам се, че и друг би се включил! Сигурен съм, че ще има ефект. С едно добро почстване един кенеф издържа няколко пътувания в много добро състояние. За по-сериозно чистене трябва време, а тези вагони почти не се спират! Хайде и останалите - все имате 2 часа и 2-3 лева за най-екологичния ни превозвач!

Мнение от Labros »

Марио, аз съм на линия за 66 007.
А на колегите казах- залудо няма да се бъхтя и да чистя мохабети, който иска да лъска нуждници ли друго нещо, но да чистя и друг да цапа-е няма да стане :!: :P
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Labros написа:Марио, аз съм на линия за 66 007.
А на колегите казах- залудо няма да се бъхтя и да чистя мохабети, който иска да лъска нуждници ли друго нещо, но да чистя и друг да цапа-е няма да стане :!: :P
Аз също мисля, че доброволно организирана бригада за работа по 66 007.8 е много по - рационална отколкото да идем да свършим работата на циганките от (БЕЗ)Надежда :wink:
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Хубаво е да се организират доброволни бригади, които ще са само в полза на железницата. Тук идеи много могат да се дават. Дали ще се помага с ремонт на ТПС или нещо друго, важното е да сме щастливи от свършената работа и накрая да се наслаждаваме на резултата.
За тоалетните на вагоните не съм съгласен - има си чистачки, да купят препарати и да си гледат работата както трябва. Ако не - изхвърчат. За графитите също трябва да се грижат те, за измиването и отвън и отвътре също трябва да се полагат грижи.
То сега където и да погледнеш в железницата все нещо не е наред, и все някъде може да се включи доброволна бригада от форума. Остава само ние да се организираме и да имаме 1 свободен ден за начинанието. Сега обаче не е сезон за проекти, времето захладнява, догодина живот и здраве, с нови сили и повече хъс и време се надявам да има повечко проекти и най-вече повече участници в тях. 8)

Мнение от Labros »

Оше другата седмица с тебе Марио ще идем в депо и въпреки окрадените пари за 66 007 и това, че машината е вкарана на 6 коловоз, да започнем работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация