Ами така ще направим, ако двата силистренски са ексДБ. Обаче през последните 6 месеца винаги поне един от двата (а често и двата) са купейни 50-ки.
Един вагон, ама пълен! (4627)

С Русенци, сме замислили нещо интересно: 382 до Букурещ, наобратно с 383. Там в Румъния до Плоещ и Бузау. Пътуване с какви ли не влакове, вагони и състави. Цялата глезотия излиза около 55 лева. Тръпката е мммм неописуема. Най-вероятно с нас ще има и румънци, единят от тях посещава и форума. Ако някой изявява желание за нещо подобно, нека ми пише. Стига сме тъпкали на едно място тука в България, нега да поразчупим представите си.
Чувствайте се поканени.

Май няма да се ходи никъде из България, най-оптимистично остава Румъния...
като не може здраве да е, ще ядем кюфтета 

Малко са ти били делата тая година.VESO написа:За Румъния няма от къде да приготвя ок. 80-100 лева.Нямам ги излишни.
Отделно трябва и да се обменят в румънски леи , като не вярвам да приемат български пари по гарите.
Аз най вероятно също ще се присъединя но Само в участъка ГО - К - СИ - Р - ГО.
ПЛОВДИВ » СИНДЕЛ БВ8637
СИНДЕЛ » ГОРНА ОРЯХОВИЦА БВ4641
04:58 08:02
ГОРНА ОРЯХОВИЦА » БЕЛОСЛАВ БВ4640
19:58 23:11
БЕЛОСЛАВ » ПЛОВДИВ БВ8636
23:37 05:30
СИНДЕЛ » ГОРНА ОРЯХОВИЦА БВ4641
04:58 08:02
ГОРНА ОРЯХОВИЦА » БЕЛОСЛАВ БВ4640
19:58 23:11
БЕЛОСЛАВ » ПЛОВДИВ БВ8636
23:37 05:30
При вас в Пазарджик или Пловдив не обменят ли
а и може да дойдеш по рано през деня в Русе начини има винаги ... Или пък с 1384 като ше пътуваш от София ....

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

При последното си пътуване в Румъния минах с ферибота от Видин до Калафат и там с влак през Крайова отидох до Букурещ. Излъгах се да тегля направо от техен банкомат на гарата в Калафат, после на 2 пъти в Букурещ, в резултат на което ми удържаха 12 лева
Иначе леята е много нестабилна валута спрямо лева почти наполовина 

НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Информация
Модератори