Да разбираме ли че ти ще платиш за ремонта на машините?фена написа:Бат Бойко да си гледа работата.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

хе-хе-хе нямам против но ако знам, че псле ще ми ги върнат двойно...
Хе Хе, извади ги тея пари накуп да ги видим де...............фена написа:хе-хе-хе нямам против но ако знам, че псле ще ми ги върнат двойно...

Администратор

Възможни са разлики от преплитане на веригите на ТД от една група. Навремето се случи така, че се бяха преплели възбудителните вериги на 3-ти и 4-ти ТД на наша софийска R-ка и така даваше голяма разлика.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Тогава разликата беше много голяма и единия двигател нямаше тяга въпреки че отчиташе ток. Незнайно защо два свързващи шунта между апаратния шкаф и шунтовите съпротивления се бяха опрели.bdz46 написа:Ама на всяка трета машина да са оплетени веригите не вярвам...
Другия вариант е да са слагали различни редуктори, но и това не ми се вярва.
Това дето Евстатиев е констатирал може наистина от уред да е. 20% не е малка разлика.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Да спомена за една подробност на ампермерите. Има два вида уреди, които са еднакви на външен вид. Става въпрос за тези които са в 42-44серия.Та на едните показанието за 1КА е точно на средата на уреда, а на другите не е. Иначе и двата са за 60mV и мерят точно, но ако са се случили един до друг, то просто визуално изглежда, като че ли имат разлика в показанията. Затова първо да се види какво точно показват и двата уреда.

Администратор
Това е отчетено от мен при направата на констатацията. Ще кажа само, че просто стойностите не бяха еднакви - единия показва 1кА, другия 1,3 кА.borislaviv написа:Да спомена за една подробност на ампермерите. Има два вида уреди, които са еднакви на външен вид. Става въпрос за тези които са в 42-44серия.Та на едните показанието за 1КА е точно на средата на уреда, а на другите не е. Иначе и двата са за 60mV и мерят точно, но ако са се случили един до друг, то просто визуално изглежда, като че ли имат разлика в показанията. Затова първо да се види какво точно показват и двата уреда.
Уредите са от малките 72Х72 мм

64.19

Техник
До колкото знам, за амперметрите не се плаща да се подържат вече.lok45111 написа:Това е отчетено от мен при направата на констатацията. Ще кажа само, че просто стойностите не бяха еднакви - единия показва 1кА, другия 1,3 кА.borislaviv написа:Да спомена за една подробност на ампермерите. Има два вида уреди, които са еднакви на външен вид. Става въпрос за тези които са в 42-44серия.Та на едните показанието за 1КА е точно на средата на уреда, а на другите не е. Иначе и двата са за 60mV и мерят точно, но ако са се случили един до друг, то просто визуално изглежда, като че ли имат разлика в показанията. Затова първо да се види какво точно показват и двата уреда.
Уредите са от малките 72Х72 мм

Информация
Модератори