Тук са поместени архивирани теми от разделите за трейнспотинг, "Тарифи", "Да си поговорим за железници", "Нещата от живота" и различни общи дискусионни теми, непопадащи към горните класификации.
Не мисля, е по 9-та линия. Вагонът е безкупеен 17 серия с широко отварящи се прозорци. Там такива не се движат (в Русе доколкото знам такива няма). Там се срещат безкупейните 47 серия с прозорци, които се отварят като на вагоните 63-та серия, а пътечката по която минават пътниците е отстрани, а не по средата. Но клипчето ясно се вижда, че вагонът е 17-ка.
1,4,5,6 и 7 линии ги изключвам, включително и техните отклонения. Остава да е някъде по 3-та или 8-ма (по-скоро 8-ма).
4-та линия в междугарието Меричлери - Михайлово.На клипа е прословутият влак "Миньор",а "гонката" предполагам е правена някъде между Гита и Димитриево.
Сега чак погледнах заглавието на клипчето и се сетих..напоследък доста голям дефицит на електрички гледам по трасето Драгоман-София и обратно, дори вече и дезирото следобяд по някой път е 1 мотриса
Само дете би повярвало на такова нещо, че работите могат да се оправят за 800 дни.
VESO написа:Струва ми се,че най - вероятно е на Владо Тричков.Тя май е така разположена и с 3 коловоза.Имам съмнения за Копривщица,нищо чудно и там да е.