Мнение от minitek »

Днес от ВА:
ПВ20167- 45 197
ПВ20166- 43 556
ПВ30155- 44 062
БВ8613- 44 128
МБВ от Минск за Варна (не му знам номера)- 44 123 от Русе
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

1003. :wink: :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Мнение от gonzo8611 »

Доколкото разбрах около Черноград се е скъсал язовир и жп линията е залята , нямало движение . Не съм много сигурен , ако някой има достоверна информация да сподели.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

gonzo8611 написа:Доколкото разбрах около Черноград се е скъсал язовир и жп линията е залята , нямало движение . Не съм много сигурен , ако някой има достоверна информация да сподели.
До Карагеоргиево има един малък язовир, които обикновенно прелива и без да се къса.... Ако има беля - ще е от него
ето мястото

Мнение от gonzo8611 »

доколкото разбрах линията била 1 метър под вода , влаците с неопределено...
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

gonzo8611 написа:доколкото разбрах линията била 1 метър под вода , влаците с неопределено...
Там ако водата стигне метър над линията - село Поляново трябва да е удавено....... По скоро е подкопала насипа, ако е спряно движението.....

Мнение от plastikat »

Движението е спряно между Айтос и Черноград ,всичко е отнесено и има сумати километри отнесена баластова призма ,и съответно международния влак от Бургас е спрян в Айтос а много други са върнати към Бургас ,БСР и Дружба .Инфото ми е от дежурния на гара Дружба и ми се струва бая достоверно :roll:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

plastikat написа:Движението е спряно между Айтос и Черноград ,всичко е отнесено и има сумати километри отнесена баластова призма ,и съответно международния влак от Бургас е спрян в Айтос а много други са върнати към Бургас ,БСР и Дружба .Инфото ми е от дежурния на гара Дружба и ми се струва бая достоверно :roll:
какви километри баластова призма, има си едно място около 100 метра дълго дето подгизва, 2005та не можа да го отнесе там. че сега ли..
БДЖ най после обявиха влакове 8626, 3623 8615 за отменени.....

Мнение от gonzo8611 »

Абеее може и да е 2 метра мястото ама е факт , че няма движение. Не знам за 2005-та ама сега със сигурност е отнесено.

Мнение от plastikat »

Ами за да ги отменят май ще изляза прав макар и не съвсем на 100 % :roll: Все пак нито аз нито дежурния е бил там и не е видял с очите се , но все пак е служебно лице и съм склонен да му повярвам,че няколко километра баластрова призма е отнесена или затлачена с тонове свлечена земна маса
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

plastikat написа:Ами за да ги отменят май ще изляза прав макар и не съвсем на 100 % :roll: Все пак нито аз нито дежурния е бил там и не е видял с очите се , но все пак е служебно лице и съм склонен да му повярвам,че няколко километра баластрова призма е отнесена или затлачена с тонове свлечена земна маса
Я виж линка които съм дал бе човек - от къде ще се свлече тая маса, там насипа на Ж.П линията е висок почти колкото дигата на язовира, а склоновете на планината са на километър поне... какви километри те гонят, какво чудо.....

Мнение от plastikat »

ами теоритично да го обозначим с ляво и дясно,като пътуваш за Карнобат ,язовира ти се пада в ляво и е в ниското,а от дясно са склонове ,ако не се лъжа засадени с лозя ,точно там всичката вода от планината се стича към язовира под формата на буйни кални реки,според мен би могло да отнесе чакъла ,като се има в предвид че не веднъж там е заливано с кал ,но не от язовира ,а от псевдо притоците които се вливат в него ,но все пак сега и да спорим е безмислено ,утрото е по-мъдро от вечерта ,така че утре ще се разбере цялата и истина и кой кум ,кой сват ,кой на Марко Тотев брат :wink:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

plastikat написа:ами теоритично да го обозначим с ляво и дясно,като пътуваш за Карнобат ,язовира ти се пада в ляво и е в ниското,а от дясно са склонове ,ако не се лъжа засадени с лозя ,точно там всичката вода от планината се стича към язовира под формата на буйни кални реки,според мен би могло да отнесе чакъла ,като се има в предвид че не веднъж там е заливано с кал ,но не от язовира ,а от псевдо притоците които се вливат в него ,но все пак сега и да спорим е безмислено ,утрото е по-мъдро от вечерта ,така че утре ще се разбере цялата и истина и кой кум ,кой сват ,кой на Марко Тотев брат :wink:
Планината е на близо километър, а лозя там няма, лозята започват към Тополица, и са отдясно, отляво (посока карнобат) са ниви (или поне бяха) пътя там е на 2 метра над нивите, планината е на близо километър, какво ще се свлече, че ще измине толкова път до линията.... наводнено е и не рискуват докато не видят какво има отдолу, това става всяка година от близо 10 години, утре по обяд като се оттече ще пуснат движението с намаление...
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

То и Мусачево е в средата на равно като тепсия поле, но 2005 г линията остана без призма.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация