Днес пътувах с ДИАНАТА от СОФИЯ.
Много неща ми направиха впечатление ,не бях пътувал с нея от 4 месеца някъде
Първо много добро впечатление ми направи жената на касата в София. Като поисках билет ми даде място направо в "Ц"(Дряновската 44-ка) погледна разпределението и ме попита дали искам с и без масичка. Това не ми се беше случвало,но много добро впечатление ми направи.
На Костенежц спря. Слязаха 12 човека ,не се качи никой. Почти не усетих спирането - веднага пускат влака.
На Пловдив пристигнахме 3-4 минути по-рано , но тръгнахме по разписание. След По влакът се изпразни,макар че то какво да се изпразва -и до По беше супер празничък(Вторник). На Белозем - Сл.бряг беше точен , но на Чирпанн-- таяя "РОДОПИ"

я чакахме 13-14 минути. И то дойде и първо пуснаха нея да тръгне и ние след нея - Това е голяма глупост-къде е логиката да не пускат Дианата още като се зададе Родопито , а да чакат да спре ,че и да тръгне... ?!?!?!
ТА тръгнахме +13/14. На СЗ пристигнахме +10 , на НЗ +7-8 и на Ямбол +4/5. За първи път пътувам с Дианата да наваксва закъснение

Приятно ме изненада.
Колкото до Др. 44-ка.ЗДоста по-удобни са седалките от Септемврийските,няма контакти обаче - не знаех

А да и като засили на места влака особено СЗ-Калояновец голям резонанс падна